Hej kära besökare!

Hoppas du gillar bloggen. Har du synpunkter, vill jag ska skriva om något eller bara höra av dig? Fyll i mitt formulär nedan så återkommer jag till dig senare.

Bloggen har ungefär 100 000 besökare varje månad och är mycket omtyckt för mina recensioner och teknisk information. Det är inte ofta det skrivs kommentarer men när det görs blir det många i ett snabbt tempo. Då hinner jag inte alltid med att godkänna era kommentarer.

Vill ni skicka mail direkt gör ni det bäst på mitt privata mailkonto kontakt[a]robertsteknikblogg.se. Även här hinner jag inte med att svara på era mejl då jag får flera hundra mejl varje vecka. Många mejl är trevliga och glada där ni skriver att ni gillar bloggen. Dessa gör att jag skriver fler inlägg.. andra mejl är tips på bra prylar medan några mejl ibland kommer från större företag som inte gillar jag uttrycker mina åsikter publikt, dessa ska jag hålla för mig själv – dessa företag inte vill ha negativ publicitet. Jaja – försök detta ni – Sverige är ett fritt land och vi har rätt till våra åsikter. Vad säger ni själv kära läsare?

Ha en trevlig dag. Hälsningar

Robert

Glöm inte skriva in din mailadress i meddelandefältet!! Jag får flera mail som jag inte kan svara på – om ni undrar varför ni inte fått svar!


Kommentera gärna nedan

Comments (5)

 1. Hej!

  Vi på iPhonebutiken.se gillar din blogg och skulle vilja sponsra med ett egendesignat skal. I dagsläget har vi skal till följande telefoner:
  iPhone 3G/3G S
  iPhone 4/4S
  iPhone 5

  Om det låter intressant och du har någon av telefonerna ovan, skicka iväg en högupplöst bild till oss (info@iphonebutiken.se) samt din adress så dyker ett skal upp inom några dagar.

 2. […] Kontakt […]

 3. Hejsan! Mitt namn är Felix Forsmark och jobbar som bolagsman på Nightingale of Sweden. Följt bloggen ett tag och tycker du bidrar med värdefull feedback och allmänt intressanta nyheter. Nightingale of Sweden ska snart lansera en kollektion bluetoothhörlurar i slutet av mars och undrade om vi kunde skicka ett exemplar till dig så du kan göra en review eller artikel om dem.
  Trevlig kväll!
  Felix

 4. Vi har länge följt din blogg och gillar vad du skriver om och underar om var vi skickar produtker så du kan testa dem.
  Vore oerhört tacksamma för att du skriver om produkten

 5. Hej!
  Vi har en ny produkt som vi lanserar i norden i år och hoppas du vill skriva om den på din blogg.
  Har också mailat dig med information om detta.

  Fina hälsningar Marianne

Comment here