BloggColocation/serverhotellTjänster

Colocation eller Serverhotell

Inlägget har lästs 1363 gånger

Hyr- eller köp en server av oss eller placera din egen server hos oss i vår Datacentral

Fiber

Vår datacentral använder modern teknik och konstruktion. Vi har arbetat hårt med att göra den så miljövänlig det går. Exempel på detta är att datacentret hjälper till att värma upp våra stora lokaler och därmed tar vi hand om all värme som alstras.

Fiber och koppar är uteslutande den nätverksstandard vi använder. För extrem kapacitet använder vi Fiber av antingen Single eller Multifiber. För vanlig koppling till servrar används kategori 6 kablage av högsta kvalité. Dessa är dessutom brandsäkra och avger inte farliga ämnen i kontakt med eld.

Känslig trafik krypteras med stark kryptering och med standardiserade krypteringssätt.

Datacentral

Datacentralen är skyddad mot yttre påverkan och brand. Denna central är i ett inhägnat och skyddat område samt dessutom placerat inne i en byggnad på 2000m2. Detta betyder att vår central är en byggnad i en byggnad med stängsel runt.

Vi har idag en bred flora av kunder som alla har höga krav på sin eller sina servrar.

Våra mångåriga kunskaper av serverdrift där säkerhet och tillgänglighet är A och O ger er server ett tryggt hem.

Vi har höga säkerhetskrav och alla kunder som vill placera sin utrustning hos oss måste följa dessa krav och regelbundet få sitt system kontrollerat av säkerhetsskäl.

Datacentral

Beställ vår Co-Location tjänst eller boka ett möte så ska vi hjälpa er att finna den bästa lösningen för er och ert företag.

Priser på vår tjänst börjar på 3000 kr exkl. moms beroende på vilken typ av utrustning ni har. Ni kan även hyra halva eller hela rack.

Vi använder marknadens bästa utrustning för att säkerställa högsta möjliga kvalité.

Våra rack kommer t.ex. från Defem och Rittal och våra leverantörer är HP, IBM, Cisco, Checkpoint, Vmware m.m.

Comment here