AllmäntBloggSupport

Testa Internet Explorer 9 redan idag

Inlägget har lästs 1199 gånger

Microsoft har jobbat hårt med utvecklingen av nya Internet Explorer 9. Vi har noggrant följt utvecklingen och kan redan idag säga det att den kommer bli riktigt bra. Säker blir den förmodligen eftersom det varit ganska turbulent runt tidigare versioner av Internet Explorer.

Det vi testat är mestadels snabbheten och hur kompatibel den är med nuvarande webbplatser som vi och andra byggt. Något som vi direkt märker av är snabbheten. Många webbprojekt vi påbörjat har ofta tagit ett snabbt slut på grund av att dagens webbläsare är alltför dåliga på att hantera större sidor med mycket information, är dynamiskt byggda och som uppdateras ofta t.ex. sidor med aktieinformation.

Med nya Version 9 fungerar helt plötsligt många av våra projekt och mer därtill. Snart är det ett minne blott att behöva köra fristående applikationer för realtidsinfo m.m. Med detta kommer webben ta ännu ett kliv framåt.

Opera har redan med deras nya version kommit en bra bit på väg vad gäller prestanda. I våra tester är Internet Explorer 9 dock något snabbare än Opera.
Detta är bara början på ett prestandakrig och det ska bli spännande att följa utvecklingen.

Ni hittar en nerladdningsbar testversion på Microsofts webbplats:

Ladda hem Internet Explorer 9 här

Har ni frågor om detta skicka oss ett mail.

Comment here