BetallösningarBloggWebbshop

Webbshop

Inlägget har lästs 1430 gånger

Egenutvecklade webbshopsystem för dig med större krav än standarden som oftast erbjuds av andra företag.

Beställ en webbshop och få 2 timmar gratis konsulthjälp!

Webbfabriken är specialister inom e-handel och näthandel som med 11 års erfarenhet och driftansvar för några av Sveriges största nätbutiker, har vi mycket bred kompetens inom e-handelsområdet. Inreda.com (se www.inreda.com) är vår första nätbutik vi utvecklat och är störst med mer än 900.000 rader kod. Elsashem är en annan fin och bra butik vi är stolta över, se www.elsashem.se.

Den absolut roligaste och mest kreativa webbshop vi byggt är Alfons Åberg. Vi älskar den härliga figuren Alfons med sin busiga låtsaskompis Mållgan. Som Alfons pappa säger, “-Bara du inte rör sååågen”.

Hos oss får du inga färdiga lösningar utan varje kund får sin egen design, layout, funktion och lösning som baseras på vad ni önskar få ut av er satsning. Istället för att välja standardlösningar som ofta är trista, tråkiga och om ens säkra kan ni hos oss få ut er känsla och profil. Det är ett måste om man ska kunna synas på nätet speciellt i den hårt konkurrensutsatta e-handelsmarknaden. Här gäller det att vara unik, ha unik lösning och unika produkter.

Du väljer ett av våra grundpaket och därefter börjar vi på bygga på design, layout och funktioner utifrån era krav och önskemål.

Själva grundpaketet är vår nyaste e-handelsmotor 2010.2 som är ännu snabbare, säkrare och stabilare.

Vårt pris är 800-1200 SEK per påbörjad timme. Räkna med att en shop kan kosta minst 70 000 SEK att färdigställa. Därefter tillkommer årlig kostnad samt avgifter till banker, kortinlösare, betalsystem och annat som behövs för en komplett nätbutik.

Alla våra nätbutiker är strikt kontrollerade och har mycket hög säkerhet som bygger på avancerad krypteringsteknik av interna funktioner och processer. Allt för att alla transaktioner och databasinnehåll ska vara skyddad mot yttre påverkan och intrång. Avancerade kontrollsystem hjälper till att hålla butiken igång. V är specialister inom IT och IT säkerhet vilket gör att om något skulle inträffa med butiken finns vi snabbt tillgänglig och åtgärdar problemet. Eftersom en nätbutik ska administreras och produkter/ordrar m.m. hanteras kan det ibland hända att mänskliga faktorn gör fel vilket vi kan hjälpa till att lösa.

När ni köper våra produkter och tjänster får ni även med en mycket kompetent och duktig support som hjälper till med frågor och funderingar.

Webbshop Enterprise Edition 2010.2

Detta paket är ett av våra större webbshoppaket.
Denna lösning använder vår senaste cacheteknik för att säkerställa att shoppen blir snabb och säker. Exempel på kund som använder denna är www.elsashem.se, www.alfonswebbshop.se samt flera andra butiker inom kurshantering, B2B och distributörssidan.
Du kan köpa till bättre redundans(tillgänglighet), kraftigare säkerhetslösningar och kraftfullare funktioner. Kontakta oss för pris.

Support dagtid vardagar ingår och även starthjälp med att komma igång.
Vill du ha hjälp med att skapa sidorna eller texter kan vi hjälpa till mot en avgift.

Pris 48 995 kr exkl moms
Årlig kostnad 19 995 kr

Webbshop 1

Tillbaka

Webbshop Enterprise Edition 2010.2 extended

Detta paket är en påbyggnad av Enterprise Edition 2010.2.

Denna lösning har bättre redundans(tillgänglighet), kraftigare säkerhetslösningar och kraftfullare funktioner.

Support dagtid vardagar och helger ingår och även starthjälp med att komma igång.

Pris 58 695 kr exkl moms
Årlig kostnad 24 835 kr

Webbshop 1

Tillbaka

Webbshop Enterprise Edition 2010.2 International

Detta paket är en tilläggsmodul för Enterprise Versioner för internationell handel och flerspråksstöd.

Denna modul hanterar olika valutor samt momshantering i olika länder t.ex. Norge som handlar momsfritt.

Pris 98 195 kr exkl moms
Årlig kostnad 23 293 kr

Webbshop 1

Tillbaka

Webbshop Enterprise Edition 2010.2 Ultimate

Detta paket är vårt största paket och är till för dig med speciella behov samt stöd för digitaltmedia, , streaming av film eller ljud, flerspråkstöd samt internationell handel. Denna innehåller även ett avancerat logistiksystem.

En nätbutik som använder denna lösning är Inreda.com

Support dygnet runt alla dagar ingår och även starthjälp med att komma igång.

Pris 612 910 kr exkl moms
Årlig kostnad 112 044 kr

Webbshop 1

Tillbaka

Till överst på sidan

Comment here