onsdag, juli 24, 2024
HomeAllmäntNy hemsida November 2010

Ny hemsida November 2010

Hej alla besökare!

Nu har vi äntligen släppt vår nya hemsida som bygger på en helt ny plattform baserad på wordpress och vår avancerade säkerhetsteknik.

Är ni intresserade av ny eller uppdaterad hemsida kontakta oss.

Med över 50.000 besökare i månaden och många glada mail är det för oss viktigt att hemsidan blir bra, tydlig och snabb. Det tycker vi att vi lyckats med att ta fram, eller vad tycker ni?

Genom att fokusera på snabba, stabila och säkra hemsidor får vi ständigt nya underbara kunder.

Just snabbheten är för oss viktigt (förutom säkerheten förstås) eftersom besökare är mer och mer otåliga mot väntetider.

Kanske förändras det lite idag då fler använder sin mobiltelefon för att surfa på internet?

Med nyaste iPhone 4 får man en mycket bra surfmöjlighet, för att inte glömma iPad som är en häftig pryl att sitta i soffan med.

En iPad är nästa roliga gadget som jag måste införskaffa. Sneglar även på en iPhone 4 men den får vänta ett tag tills min HTC Hero gjort sitt.

Vill ni ha hjälp med webbdesign och hemsidor kontakta oss så hjälper vi er.

Hälsningar

Robert, VD

———-

Webbfabriken är ett specialistföretag inom Webb och säkerhet med mångårigt kunnande inom branschen. Företagets kunder är de som ställer mycket höga krav på tillgänglighet, säkerhet och teknisk kunskap inom webb och IT. Sedan starten har Webbfabriken levererat flera framgångsrika webb- och nätbutiker till bland annat inreda.com, Etol Design Sweden, Alfons Åberg, Elsas Hem och Upgrades Education Sweden.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media