lördag, december 2, 2023
HomeAllmäntMånga svenskar misstror e-handeln

Många svenskar misstror e-handeln

Inlägget har lästs 2305 gånger

Många svenskar misstror e-handeln

En ny undersökning visar att hela fyra av tio svenskar har avstått från ett köp i en nätbutik i rädsla för att bli lurade.

Webbfabriken informerar om e-handels undersökning gjord av Yougov

Undersökningsföretaget Yougov har har på uppdrag från Paypal frågat över 1000 svenskar i åldrarna 18 till 65 år om deras vanor att handla på nätet. Det har i undersökningen visat sig att 41 procent drar sig för att slutföra köpet under det senaste året på grund av att webbshopen inte känts tillförlitlig.

Genom att ha bra och tydlig information i sin webbshop där kunden kan läsa sig till om företaget och webbshopens tekniska säkerhet gör att man får ett ökat förtroende från sina kunder. Fler genomför sitt köp om de vet mer om vem de ska handla från och om det är säkert.

Att en webbshop har hög teknisk säkerhet, bryr sig om sina kunder, tillgänglig kundtjänst och snabbt kan svara på frågor är idag en förutsättning för att lyckas. Tyvärr genomför inte de flesta webbshoppar uppdraget med att få till all information utan lägger halvhjärtat ner tid på köp- och leveransvillkor. Att ta med i budget att anlita en professionell webbyrå och skrivbyrå till att skapa informationssidor, köpguider, tips och hjälpsidor, berätta om hur webbshoppen kom till, vem som står bakom webbshoppen och mera kommer automatisk öka kundernas förtroende. Den uppenbara och stora skillnaden mellan att driva en fysisk butik och webbshop är att man kan gömma sig bakom webbshoppen vilket inte är bra för försäljningen.

Att anlita Webbfabriken ger er möjligheten att få ökat förtroende.Kontakta oss och vi hjälper er få fram alla sidor som behövs.

Pris från 5 900 kr exkl moms.

 

RELATED ARTICLES

4 COMMENTS

 1. Hej!
  Jag heter Stina och driver en webbshop och behöver er hjälp med att skriva bra texter och informationssidor.
  Kan ni kontakta mig är ni snälla?
  Hälsningar
  Stina

 2. Hej!!
  Jag behöver komma i kontakt med er om att skriva texter till vår webbshop.
  Vår shop finns i fyra länder, Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi håller på att expandera till Tyskland och Frankrike under året och söker nu efter en bra webbyrå.
  Kan ni kontakta mig i veckan?
  /Johanna S

 3. Prova Sveriges enklaste hemsidetjänst med mer än 200 olika mallar och en egen www-adress. Gör exempelvis familjens hemsida eller kanske en hemsida om din hobby eller ditt husdjur. Prova gratis i 30 dagar.

  Webbfabriken kommenterar:
  Ja, det var ju bra att ni använder en SPAM lösning för att sprida ert budskap!

 4. Hahaha! Jäkligt korkat av 123minsida.se att spamma ner bloggar för att sälja sina tjänster! Går det dåligt för dem då? Ja troligen.

  Shit vad B! Får bli denna fredagens Tasteless på företaget jag jobbar på 🙂

  /Hulten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media