måndag, december 11, 2023
HomeAllmäntTeleväxelns ersättare kan vara härTeleväxelns ersättare kan vara härTeleväxelns ersättare kan vara...

Televäxelns ersättare kan vara härTeleväxelns ersättare kan vara härTeleväxelns ersättare kan vara härTeleväxelns ersättare kan vara här

Inlägget har lästs 1330 gånger

Och ersättaren skulle kunna vara kommunikationsplattformen Microsoft Lync Server 2010.

Lync Server 2010 har funktioner som tele-, video- och webbkonferenser, telefoni, chatt, snabbmeddelanden och närvarotjänster. Telefonitjänsten ansluts till en operatörs nät och servrar, licenser och gateways ersätter växlarna medan ett headset ersätter den fasta telefonen.

Det kan ta tid att byta ut alla växlar på grund av avtal och annat men under tiden kan man köra piloter och testa Lync Server för att arbeta fram en fungerande strategi. Enbart fyra servrar kan ersätta så mycket som 60 växlar och ett mindre behov av underhållsavtal och konsulttjänster kan leda till stora besparingar för företaget. Inför ett eventuellt byte är det viktigt att arbeta med helheten från början och hitta rätt avtal med rätt operatör.

Lync Online är en del i Office 365, för mer information om Lync 2010 – klicka på översta bilden.För mer information om hur Webbfabriken kan hjälpa er med Office 365 – klicka på den nedre bilden.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media