onsdag, juli 24, 2024
HomeAllmäntReklam, reklam, reklam... Reklam, reklam, reklam...Reklam, reklam, reklam...Reklam, reklam, reklam...

Reklam, reklam, reklam… Reklam, reklam, reklam…Reklam, reklam, reklam…Reklam, reklam, reklam…

Ibland dimper den ner vid precis rätt tillfälle!

Det är fredag eftermiddag, influensan har rivit och slitit i kroppen sen i tisdags, arbetat sedan 7 på morgonen, feberyr och supertrött. Nu ska här göras helg. Alltså: det ska städas, handlas hem något gott att äta och festa på i helgen, det ska duschas och göras sig fin, det ska matlagas och diskas, det ska… det ska… det ska… oändlig lista med saker att göra. Visst kan man strunta i att städa om man är sjuk och visst kan man be någon annan göra saker som ska göras och – absolut – man kan skjuta upp det mesta till senare.

Men jag är sådan som inte kan slappna av om jag vet att en massa saker ligger ogjorda och bara väntar. Och det är så mycket skönare att sen ligga i soffan och krya på sig om det är rent runt omkring. Fast jag är sjuk kan jag njuta av god mat och godis (framför allt godis är bra när man är sjuk tycker jag). En massa frukt köptes hem och blandades till fruktsallad laddad med “krya-på-sig” saker. Och har jag tvingat mig att orka jobba så varför inte tvinga sig att göra lite fint och mysigt hemma också? Skönare att vara sjuk sen då liksom.

Trots min inställning så bar det emot att börja ta tag i allt – en sak i taget – se så – börja nu – resa sig är en bra start. Har precis avslutat valsen med dammsugaren då det rasslar till i brevlådan och reklamen dimper ner. Helt slut går jag på darrande ben fram och tar upp den (böja sig fram är extra jobbigt) och vad får jag se? Skrattade högt – så bra var sammansättningen av reklam just för mig – just då.

Ett blad från ett städföretag vars första mening verkligen var passande, något i stil med hur de vill förenkla och jag vill slippa. Information om deras tjänster och bara 170 kr/tim (efter RUT-avdrag, inkl moms)! “Den tar vi sa polisen” tänkte jag genast. Nästa blad är en fin liten grön sak från en snabbmatskedja fylld med kuponger på deras olika meals. “Och den också” blir nästa tanke.

Fast i själva verket så städade jag klart i “slow motion”, sen började tonåringen med kompis att fixa tacos medan jag tog hundarna på en promenad till affären, sambon mötte upp och bar hem, allt blev fixat till sist och sen somnade jag i soffan. Men mer perfekt anpassad reklam vid ett mer perfekt tillfälle får man nog leta efter. Hoppas ni är friska och att ni får en härlig vecka! /Sus

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media