Okategoriserade

iPhone 5 släpps idag på Apple Event

Inlägget har lästs 5227 gånger

 

Blogg_AppleKeynote12Sep2012

iPhone_5

Ja, idag kl 19 är det dags för ett stort Apple event som kommer följas av många miljoner intresserade personer. Som vanligt vet man inte riktigt vad som kommer presenteras på eventet men många rykten som spridits senaste tiden visar på att en ny iPhone 5 kommer släppas och även den nya iPad Mini.

Här är ett smakprov på nya iPhone 5…. 🙂

Blogg_Nya_Iphone5

iPad mini rymms i handen

Bilder på denna iPad har visats på sajten www.nowhereelse.fr

Nya iPad mini - rykte -från Nowhereelse.fr iPad mini rykte från Nowhereelse.fr

När det gäller rykten så är det bara rykten så man kan inte vara 100% säker, fast det finns tidigare rykten som visat sig stämma in i minsta detalj vilket gör det intressant denna gång om rykterna har visat sig stämma.

iPhone 5 eller The New Iphone.

Det finns många bilder på iPhone 5 och som jag tidigare skrivit om finns det vissa grundkrav man ställer på en ny iPhone som bygger på produkter från Apples konkurrenter. Det intressanta med Apple är väl att flera viktiga komponenter i mobilen kommer från Samsung 🙂 med tanke på patenttvisten som Apple vann mot Samsung.

Jag kommer följa Apple Eventet live och det som är mest intressant skriver jag om här.. så vi får vänta och se om Apple som vanligt blows your minds out

Här är Livestream på eventet..Streaming live video by Ustream

Comments (17)

 1. Oh my god how nice it looks! If this is the iPHone that Apple is releasing I’m for sure will be one of the Geeks that stands waiting for days to buy one!
  Thanks for a very good Blog!
  /Chris

 2. Good!! I will buy one!!!!!

 3. My good Apple you may have done it again!

 4. But please wait until Apple release the iPhone 5 🙂
  Good blog – like it!

 5. I’m not sure if that really is the phone.. it has been many pictures around now but will be nailed to the computer waiting for someone to post the first picture!
  I must buy one!
  Thanks

 6. Väldigt fin !! måste köpa en och mycket passande har min iphone4 gått sönder.. undrar när den kan köpas i handeln.. någon som vet?

 7. Cool! Good work Apple if this is how the iPhone will look like.
  Waiting for the real pictures to come out

 8. Vad jag hört ska den vara tunnare och lättare än iPHone4s? Hoppas det för jag tycker den är lite för tung och klumpig.
  på bilden ser den ut att vara jättefin 🙂

 9. Klockren design.. hoppas den ser ut något i den stilen då.
  Snyggt med livestreamingen på sidan. Ser bara flimmer just nu men det kommer väl igång sen misstänker jag.

 10. Har inte riktigt gillat iphone men den nya kanske får mig att köpa den ändå. Är trött på min nya Galaxy S iii som bara kraschar och skärmen som är pissdålig.

 11. Snyggt Apple !! Snyggt!!!!!

 12. Oh jag måste köpe en men det tar väl som vanligt 1000 år innan den kan köpas i sverige?
  skit

 13. ok får se vad apple visar upp.. jag är lite kritiskt mot alla dessa spekulationer och fejkbilder men så sant som du skriver har det faktist visat sig vara otroligt rätt .. så jag gissar du har rätt här med.. 😉
  Snygg blogg

 14. ja den ser ut att vara en snygg telefon men jag är mest intresserad av hur lätt den är och hur enkel den är att använda.. fast alla iphone är lätta så min gamla mamma lätt kan använda den. jag har hört den ska ha en annan kontakt för laddaren? stämmer det?

 15. #eva ja den kommer få den nya slimmade kontakten och det innebär man måste slänga alla laddare man har idag och köpa nytt

 16. hejja apple!

 17. Jag har köpt en Galaxu SIII och är skitnöjd med den
  nya iphone lär som vanligt vara galet snygg och bra

Comment here