måndag, december 11, 2023
HomeAllmäntMassor av mobilskal och tillbehör till smartphone

Massor av mobilskal och tillbehör till smartphone

Inlägget har lästs 1833 gånger

Tänkte tipsa om Lux-Case.se som säljer massor av mobilskal och tillbehör till dagens smartphones t.ex din iPhone eller iPad.

Har precis packat upp ett paket från dem som innehåller några efterlängtade saker. För ett tag sedan köpte jag en Samsung Galaxy Note 2 och redan efter en vecka tappade jag den på handfatet och mobilens glas gick sönder. Då tänkte jag att om jag bara hade ett mobilskal runt mobilen hade den klarat sig. Efter att har varit hos Samsung och bytt glaset (för endast 500 kr) har jag nu fått två olika trevliga mobilskal. Ett av mobilskalen är svart/vitt och det andra är av glansig svart färg. Den glansiga är lite svår att fota då den ger en tydlig spegelbild. Den blanka svarta har jag nu på min mobil. Det som känns extra bra är att efter jag nu tappat mobilen några gånger så är den fortfarande hel – vilket jag tror är tack vare mobilskalet.

Det glansiga svarta mobilskalet är av en mjukare plast än den svart/vita vilket gör den känns bättre i handen. Lite av en sträv gummikänsla kan man säga. Problemet med mobiltelefoner är att de är snygga i designen men knappast enkla att hålla i vilket troligen är därför så många tappar mobilerna. Med ett mobilskal skyddas telefonen mot repor och verkar hålla bättre. Det svarta mobilskalet är bra gjort och alla öppningar sitter där de ska samt passformen är utmärkt.

Blogg_mobilskal1 Blogg_mobilskal
Skalen kostar runt 200 kr och lux-case.se har fri frakt.

En sak som ofta irriterat mig är mobilanslutningar i bilar. Sitter man fler än en i bilen och båda vill ladda sin mobil går det inte och kör jag någonstans och vill ladda både mobilen och min iPad går det inte heller. Att ladda en iPad med vanlig billaddare kan man glömma då den inte orkar ladda batteriet. Det tar många timmar att bara få 10% extra tid i iPad.

På Lux-Case.se har de en smart laddare som man sätter i cigaretttändar uttaget (som finns på alla bilar) och den har sedan två stycken USB uttag att koppla in USB laddarsladden till. Den klarar också av att ladda min iPad samtidigt som min mobil laddas.
Blogg_Multiladdare1 Blogg_multiladdare2
Denna kostar ca 139 kr hos lux-case.se

Här ser ni de två USB kontakter som finns. Ena passar bra till en iPad och den andra till en mobil. Jag gillar den vita designen som känns påkostad men ändå inte dyr.

Kompatibel med smartphones från:
– Apple
– HTC
– Samsung
– Nokia
– LG
– Motorola
– Blackberry
– Och alla andra enheter som använder 1A och 5V

Både mobilskal och USB laddare är bra julklappstips. Det som kan vara lite knepigare är att välja ut rätt mobilskal med färg och design.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media