lördag, maj 18, 2024
HomeAllmäntSlipp dyra Roaming kostnader på semestern

Slipp dyra Roaming kostnader på semestern

Just nu är det många solsvultna svenskar som planerar sommarsemestern eller försommarens weekendresa.Många av dem som åker iväg kommer att oroa sig för höga roamingkostnader och känna sig frustrerade över att de inte kan kolla mejlen, kartan eller använda nätet som de är vana vid hemma. Därför lanseras Foggkortet, en tjänst som möjliggör internetaccess för plattor till fastpris över landgränser (10 GB data för 149 kronor per månad).

Surfa billigt eller gratis på semestern med Fogg kortet  - slipp dyra roaming kostnader på semester - läs på Sveriges största teknikblogg-Med ett Foggkort behöver du aldrig tänka på roamingkostnader utan kan leta efter restauranger, kolla kartan, läsa mailen eller uppdatera Facebook precis som vanligt när du är utomlands. Du betalar en fast kostnad och får aldrig några chockräkningar, säger Carl-Magnus Stenberg, grundare av Fogg.

Fogg är ett nystartat företag och till en början gäller Foggkortet i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien, Irland och Österrike, men ytterligare länder står i kö för att öppnas upp redan i juni (bl.a. Italien, Turkiet och Tyskland).
Fogg lanserades i december i en beta-version men nu är det möjligt för allmänheten att sätta upp sig på en väntelista för att få ett Foggkort lagom till semestern här: www.foggmobile.com

Om ni skaffar ett Foggkort och använt tjänsten under semester hör av er till mig sen och berätta hur det var att använda tjänsten så presenterar jag era åsikter här.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media