lördag, maj 18, 2024
HomeAllmäntLogitech lanserar ny anpassningsbar spelmus

Logitech lanserar ny anpassningsbar spelmus

Idag släpper Logitech en ny gamingmus som har det långa namnet Logitech® G502 Proteus Core Tunable. Musen är extremt anpassningsbara musen är utrustad med världens första 12 000 DPI-sensor och går att justera både efter underlag och viktmässigt, allt för att passa dig perfekt.

“Jag har varit extremt sugen på att få använda den här musen offentligt sen vi fick testa den. Den är superbekväm och passar min hand perfekt”, säger Hai Lam, lagkapten för amerikanska League Of Legends-laget Cloud 9. ”Det är också enkelt att justera DPI. Det här är min absoluta favorit mus hittills!”

”Med hjälp av världens bästa sensorteknologi, total kontroll över vikt, ytkontakt och mekaniska kontakter har vi skapat en mus som dominerar”, säger Ehtisam Rabbani, ansvarig för Logitech G. ”På Logitech är vi övertygade om att hype bleknar och vetenskapligt designade produkter håller i längden.”

En gamingmus låter som om den bara ska vara bra till att spela spel med, men en sådan datormus är även otroligt bra till annat arbete vid datorn. Att ha en bra datormus med bra ergonomi och precision är ett måste om man t.ex. jobbar med bildbearbetning i Photoshop eller andra jobb där precision behövs. Med en sensor på hela 12000DPI kan musen känna av den lilla minsta förflyttningen vilket är väldigt bra att ha när man måste peka och klicka exakt på en punkt på skärmen.

Överlägsen Tracking

Proteus Core är designad kring världens kraftfullaste och mest precisa sensor. En sensor som också innehåller Logitech-exklusiv Delta Zero-teknologi och hanterar DPI-värden från så lågt som 200 ända upp till 12 000. Sensorn har ingen inbyggd smoothing, filtrering eller acceleration och är designad för att ge så precis och responsiv input som är fysiskt möjlig.

Överlägsna möjligheter

Proteus Core låter dig kalibrera sensorn gentemot ytan du använder musen på. På så sätt anpassar du musen efter din specifika musmatta och dess förmåga att reflektera ljus. Du ger den därigenom möjlighet att uppnå maximal tracking-prestanda. Med hjälp av de medföljande vikterna kan du också justera musens vikt och tyngdpunkt för att passa just dig. Utöver sensorn finns dessutom 11 helt anpassningsbara knappar tillgängliga för ytterligare funktioner.

Överlägsen kontroll

Där de flesta möss är byggda med hjälp av en böjbar topplatta i ett enda stycke är Proteus Core istället konstruerad av individuella vänster- och högerknappar för att ge en rigid och stabil plattform för precisa, tydliga och taktila klickrörelser. För att ytterligare förbättra känsla, snabbhet och precision använder vi mekaniska mikrokontakter under varje knapp.

Musen förväntas finnas hos den välsorterade datoraffären till ett pris på ca 799 kr inkl moms.

 

Roberts Teknikblogg skriver om Logitech nya Gamingmus G502

Roberts teknikblogg skriver om Logitechs nya värsting Gamingmus med 12000 DPI sensor

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media