AllmäntAndroidAppleBloggiPhoneKöptipsNyheterPrylar

Ledsen Apple men ni är för sent ute – iPhone 6 och IOS 8

Apple-iPhone-6-2014

Inlägget har lästs 2813 gånger

Apple-iPhone-6-2014För ett par år sedan stod Apple för innovation och nytänkande med deras stilrena och smidiga iPhone och iPad. De hade ett väl beprövat IOS operativsystem som för de flesta användare var enkla och smidiga att använda.

Nu har Apple släppt sina nya mobiler iPhone 6 och den större iPhone 6 Plus, som är större och bättre än deras tidigare modeller iPhone5 och iPhone5s.

Det är snygga och bra mobiler men är precis som alla andra mobiler som redan släppts i början av året.
Sorry Apple men ni är över ett år för sent ute med er nya mobil!

Alla era funktioner, utseendet och storleken finns redan på andra mobiler från t.ex. Samsung. De har dessutom bättre skärm, högre upplösning, snabbare CPU, mer minne och bättre batteritid än Apples iPhone 6.

Jag som tekniknörd väntade på något stort från Apple, en mobil som var mycket bättre än konkurrenterna, som var snabbare, bättre batteri tid och ett smidigare operativsystem. Vad hände kan man fråga sig. Att Apple gått från innovation, framtid och smart till gammalt, buggigt och trist kan inte ha med Steve Jobs bortgång, eller? Var det så att Steve var den som pressade fram alla fantastiska produkter från Apple, i min mening Ja det var det. Det ser man i alla företag, den där enda eller några anställda som ivrigt och tålmodigt pressar fram sina smarta och underbara idéer som får konkurrenterna att blekna. Dessa anställda som tänker smart och handlar smart. Hos Apple har de tyvärr försvunnit eller inte fått komma ända fram till produktion. Please Apple ni kan inte fortsätta så här, ni kommer gå under.

Det kommer absolut fortsätta finnas köpare till iPhone 6 och användare av IOS 8 men det är förmodligen mest av vanesak och att man inte är redo att byta till en smartphone baserat på Android. Det finns så klart fördelar med Apples produkter som andra inte har eller användaren använder, fast funktionen finns där. Men ser man på framtiden är inte Apples ljus längre, snarare grå och full med hål.

Apple kommer fortsätta sälja sina mobiler, det är nog alla överens om fast marknaden krymper och fler ser fördelar hos andra mobiltillverkare. Sony har en ny väldigt bra smartphone som på alla sätt är bättre än iPhone 6. Den som lyckas installera ett IOS på en Android mobil kommer få marknaden att helt lämna iPhone, eller?

 

 

Comment here