onsdag, juli 24, 2024
HomeAllmäntNya SUDIO in-ear hörlurar

Nya SUDIO in-ear hörlurar

Det var ett tag sedan jag skrev om svenska företaget SUDIO som skapar snygga och bra in-ear hörlurar. Har nu i dagarna fått en ny modell av deras KLANG och som vanligt håller lurarna mycket hög klass. Lådan som de kommer i är vacker och stilren vilket man fortsätter imponeras av när man öppnar lådan. Jag har under en lång tid använt deras in-ear lurar och även rekommenderat att man köper dem och nu gör jag det även denna gång. De är ett par mycket snygga och välgjorda lurar som dessutom låter bra. Mobiltelefoner har ingen speciellt bra ljudåtergivning pga billiga ljudkretsar men det skadar inte att ha ett par lurar med hög klass.

Lyssnar du i dem via en vanlig stereo är ljudbilden mycket bra och ren. Basen är inte för påträngande vilket gör att man kan lyssna i dem under lägre tid. Har man dem till en mobil som min Samsung Note 4  t.ex. är ljudet mer begränsat i bredden på ljudet men det är mobilens fel. HTC är den mobiltelefon som har bäst ljud och passar bäst till denna hörlur, men du kan som sagt använda vad som helst iPhone, iPad, Samsung, Nokia, Sony eller vad du nu använder.

Öppnar man lådan ligger det ett antal mindre kartonger som i sin tur innehåller lurarna samt en snyggt fodral. Färgen här är i tuff orange.

Den platta och trasselfria sladden är väldigt bra och den har aldrig krånglat för mig. För att stoppa in lurarna i fodralet rullar man bara ihop sladden som en rulle. På sladden sitter den vanliga tre knappars kontrollen för enkel start/stop samt spola fram i musiken.

 

2014-11-19 10.29.56 2014-11-19 10.30.28 2014-11-19 10.31.18
2014-11-19 10.31.53-2

Det medföljer några extra  gummipluggar i olika storlekar vilket gör de passar i de flesta öron stora som små.

Ena sladden till örat är kortare än den andra som minskar eventuellt trassel med sladden  och gör det enklare att använda dem. De väger endast 22 gram vilket gör att de lätt sitter kvar även om man rör sig mycket.

Här kan ni läsa mer om lurarna och beställa dem: http://www.sudio.se/index.php/klang-orange.html

Teknisk data:

  • Type: 10.0 mm Dynamic Speaker
  • Sensitivity: 102 dB SPL @ 1 kHz
  • Impedance: 32 Ohm @ 1kHz
  • Frequency Response: 20 Hz – 20 kHz

 

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media