BloggWebbshop

Premiär!!

Inlägget har lästs 1376 gånger

Natten till den 26e Augusti var det premiär får vår nya största, säkraste och tyngsta ehandelslösning någonsin!

Med 927.000 rader kod, trippelsäkra moduler, kryptering av militär styrka och baserad på vår ultrasäkra egenutvecklade SecureASP kod har vi överträffat oss själva    vad gäller att skapa marknadens säkraste och bästa e-handelslösning.

Systemet kommer vidareutvecklas och succesivt få fler funktioner.

Det känns extra trevligt att det är inreda.com som blir vår första kund på denna lösning. Inreda som många känner till är (var) en av Sveriges största e-handelssajter med fokus på inredning och roliga saker. Inreda gick tyvärr i Konkurs tidigt detta år och efter en mycket tung uppförsbacke återuppstår Inreda.com igen! Mycket slit, sömnlösa nätter och en vilja som ingen annan har gjort det möjligt för Inreda att återuppstå.

Att ratta runt och drifta en så pass stor sajt som Inreda är ett marathon lopp där dygnets timmar inte räcker till känns det som.

Vi fick erfara det i en tidigare version av vår e-handelslösning 2008.6 och med 6000-15000 samtidiga kunder som klickade runt på alla vackra saker fick systemen mer eller mindre att kollapsa.

Idag har vi tillsammans med vår teknik SuperCache    och fler servrar med 8 processorer vardera plus massivt minne på 64 Gb stora förutsättningar att lyckas.

Systemet hålls upp av totalt 6000 Gb disksystem med Ghostshadow Backup diskar skyddade av intrångsskydd och militär krypteringsteknik.

Åh, jag glömde ju nämna att vi kör allt på Vmware’s vSphere virtualiseringsteknik för att visa vi är på absoluta framkant vad gäller teknik, stabilitet, säkerhet och flexibilitet.

Ni som är intresserade av att höra mer om e-handelsplattformen kan ringa mig på 08-5220 9396.

Comment here