BetallösningarBloggUtvecklingWebbdesign

Webbdesign

Inlägget har lästs 1298 gånger

Webbdesign som fungerar

Har du behov av att skapa en hemsida till ditt företag eller behöver du förnya din befintliga?

Med vår erfarenhet av att skapa produktiva och spännande webblösningar kan vi skapa din hemsida eller föreslå ändringar på din befintliga. Vi arbetar utifrån ett grundkoncept som består av att vi tillsammans sitter i ett möte där ni presenterar ert företag och visar hur er logotyp ser ut, typsnitt ni önskar samt ett färgtema.

Därefter utifrån dessa 3 grundstenar kan vi skapa och producera det mesta inom webbdesign och webblösningar.

Behöver du en enkel sida på några stycken under sidor och kanske en enklare design kan du välja vår billigare lösning eller om du efterfrågar en större sajt med lite fler sidor och eventuellt funktioner t.ex. onlinebokningar, undersökningar, uthyrning, communitys, streaming av film och ljud och mycket annat kan vi hjälpa er i projektform.

När vi bygger hemsidor och skapar webbdesign gör vi det med kravet att det ska se bra ut i de flesta Webbläsare och använder valideringstjänster för att säkerställa det inte finns några dolda fel i sidan. Gå gärna till W3C och använd valideringsverktyget på er eller någon annans sida. Till verktyget >> (öppnas i nytt fönster)

Timkostnad för webbdesign och webbproduktion ligger på 800 SEK exkl moms. Färdiga paket och våra billigare lösningar kostar från 15.000 SEK exkl moms.

En större webbproduktion med mer dynamisk information eller exempelvis en webbshop kostar från 49.000 SEK upp till ca 550.000 SEK exkl moms.

Eftersom ingen webbdesign är den andra lik är det svårt att exakt ge ett pris men ska vi ändå försöka ge en uppskattning brukar totalkostnaden bli ca 20.000 – 30.000 SEK exkl moms. En mer avancerad design kostar runt 50.000 SEK exkl moms.

Stora kommersiella webbshoppar såsom www.inreda.com startar på ca 350 .000 SEK exkl moms.

Det bästa är att du kontaktar oss och bokar ett möte där du kan presentera dina idéer och utifrån det ger vi dig ett pris.

Ni kan se några referenskunder här:

www.inreda.com

www.floralin.se

www.alfonswebbshop.se

www.elsashem.se

www.lidingoblomsterfond.se.

www.minjakttv.se

www.ikenberg.com

För att ta några exempel.

Comment here