tisdag, februari 27, 2024
HomeAllmäntNy webbshop för Inreda.com

Ny webbshop för Inreda.com

Inlägget har lästs 1369 gånger

Premiär inför sommaren

Under året har vi på webbfabriken jobbat intensivt med fortsatt utveckling av vårt Adminsystem samt nya funktioner och versioner till våra webbshoppar (nätbutiker). Hos oss på Webbfabriken finns säkra och bra webbhotell, kraftfulla webbsystem, smarta webblösningar och en bra och trevlig kundtjänst (och förstås mig 🙂 ).

Vi har fått mycket bra kritik och recensioner för våra säkra egenutvecklade system, men som vi alltid säger, det går alltid att göra bättre och säkrare. Av denna anledning fortsätter vi på Webbfabriken utvecklings och förbättringsarbetet med webbshopparna och alla våra andra webblösningar.

Lansering..

Inatt lanserade vi en ny version av vårt e-handelssystem för nätbutiken inreda.com och snart annonserar vi ytterligare en lansering åt en annan kund hos oss. Håll utkik!

Den nya versionen har fler bra funktioner för att presentera produkter, erbjudanden och specialprodukter och kan på många olika sätt visa dessa via fristående layouter.

Många funktioner använder en ny teknik för Ajax och asynkrona funktioner samt mycket tid har lagts ner på kontrollfunktioner och att webbshoppen ska kunna ses via de flesta webbläsare och versioner.

Vi har även lagt ner tid på att göra webbshoppen ännu snabbare.

Om det är någon som ibland upplever webbshoppen lite långsam beror det på Inredas val att ha väldigt hög kvalité på produktbilderna som gör att produktsidorna blir stora och därför tar längre tid att ladda hem än hos vanliga webbshoppar. Det är med bilderna man säljer produkten så vi förstår deras val.

Inreda tar alla produktbilder i en egen fotostudio och kan då försäkra sig om att bilderna blir av högsta kvalité. De lägger ner väldigt mycket tid åt detta.

E-butik, Nätbutik, Webbshop, E-handel?

Varför alla dessa olika namn för samma sak? Jo, det beror på när i tiden man talade om en butik på nätet. Webbshop och Nätbutik är nog de främsta och bästa orden att använda.

Vi kombinerar dessa namn lite då och då vilket beror på i vilket sammanhang vi skriver men försöker använda Webbshop o de flesta fall.

Våra egenutvecklade och mycket säkra webbshoppar/nätbutiker/e-butiker används av flera företag som valt oss som leverantör just för våra lösningar, vårt kunnande, vår tekniska kompetens och trevligt bemötande.

Starta en egen webbshop?

Dagligen får vi telefonsamtal och e-post av intresserade att öppna en egen nätbutik. Men man måste tänka på att man kommer behöva lägga ner all sin tid och resurser i sin nätbutik oavsett vad andra skriver om att det är enkelt och billigt. Glöm det med att vara ledig, ha semester och annat som vanliga anställda tar för givet. Att starta en webbshop halvhjärtat och med ena handen kommer garanterat antingen tvingas lägga ner eller inte kunna utvecklas eller få missnöjda kunder.

Att ha en nätbutik är dyrt, tidsödande och man måste nästan vara tillgänglig dygnet runt samt vara beredd att göra allt för sina kunders bästa.

Vi har mer än 11 års erfarenhet av detta och vet hur jobbigt och påfrestande det är att driva en webbshop. Vårt råd är att tänka igenom innan ni tar beslutet att att starta en webbshop

När ni bestämt er och kanske har fått ideér till hur shoppen ska se ut så tveka inte att höra av er till oss. Vi hjälper till med allt från början till slut.
Vi är glada över alla våra kunder som vi hjälp med sina webbshoppar och vi finns där för er och  detta får vi mycket beröm för.

————

Webbfabriken är ett specialistföretag inom Webb och säkerhet med mångårigt kunnande inom branschen. Företagets kunder är de som ställer mycket höga krav på tillgänglighet, säkerhet och teknisk kunskap inom webb och IT. Sedan starten har Webbfabriken levererat flera framgångsrika webb- och nätbutiker till bland annat inreda.com, Etol Design Sweden, Alfons Åberg, Elsas Hem och Upgrades Education Sweden.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media