onsdag, juli 24, 2024
HomeAllmäntWebbfabriken webbdrift - Uppskattad drifttjänst för er som inte har tid, lust...

Webbfabriken webbdrift – Uppskattad drifttjänst för er som inte har tid, lust eller kunskap om att underhålla och övervaka er hemsida

Webbfabrikens mycket uppskattade drifttjänst är till för er som inte har tid, lust eller kunskap om att underhålla och övervaka er hemsida, webbshop(e-butik, nätbutik, nätshop, onlinebutik) eller blogg.

Har du skapat en webbshop och inte riktigt vet hur man ska göra? Inga problem vi arbetar i alla på marknaden förekommande webbshoppar (förutom vår egenutvecklade), e-butik, texttalk, osCommerce och många fler.

Låt oss ta hand om att lägga upp texter, bilder, produkter, ändra priser och allt annat administrativt som måste göras på en hemsida.

I en webbshop är hantering av bilder ett tidsödande jobb och ofta kräver dyra och komplicerade program. Vi har kunskapen och programmen och rutiner för att göra alla sorters bildbehandlingar.
Frilägga bilder, ändra kontraster, ljus- och färgsättning, skuggning, spegling, förminska och skala om bilder, beskära bilder så de passar, hantera miljöbilder? Inga problem vi löser det åt er.

Vi har bra priser på webbdrift tjänsten och den kostar endast 300 sek exkl moms per utfört arbete.
Obs! Detta är ingen timkostnad utan endast per tillfälle.

Beställ nu så hinner vi med dina ändringar innan julförsäljningen kommit igång.

———-

Webbfabriken är ett specialistföretag inom Webb och säkerhet med mångårigt kunnande inom branschen. Företagets kunder är de som ställer mycket höga krav på tillgänglighet, säkerhet och teknisk kunskap inom webb och IT. Sedan starten har Webbfabriken levererat flera framgångsrika webb- och nätbutiker till bland annat inreda.com, Etol Design Sweden, Alfons Åberg, Elsas Hem och Upgrades Education Sweden.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media