lördag, maj 18, 2024
HomeAllmäntThe end for XP and VistaThe end for XP and VistaSlutet för...

The end for XP and VistaThe end for XP and VistaSlutet för XP och VistaThe end for XP and Vista

Microsoft slutar med XP och Vista

Nästa vecka kommer Microsoft att lägga ner all support för Office XP och Windows Vista med service pack 1.

I och med nästa stora uppdateringspaket som skickas ut den 12 juli är det också de sista säkerhetsuppdateringarna för XP och Vista SP1.

Efter den 12 juli slutar Microsoft att ge support för de gamla produkterna. Ni som fortfarande använder XP eller Vista SP1 beställer enklast en uppdatering av oss. Vi hjälper er med licenserna och att göra uppgraderingen.
Supporten för konsumentversionerna av Vista SP2, det vill säga Home Basic, Home Premium och Ultimate, avslutas i april 2012. För företagsversionerna Business och Enterprise är det april 2017 som gäller.

För Microsofts företagsprodukter erbjuds i regel support under totalt tio år. De fem första åren handlar det om standardsupport och därefter går man över till utökad support. Den största skillnaden mellan de två varianterna är att man i det senare fallet bara skickar ut icke säkerhetsrelaterade uppdateringar till företag som har särskilda supportavtal.

 

[divider_top]

Webbfabriken har många års erfarenhet av webbdesign och hur man skapar dynamiska, trevliga och lättlästa hemsidor och nätbutiker. Vi utvecklar både egna lösningar, anpassar färdiga eller arbetar i CMS system såsom WordPress.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media