AllmäntAppleApple MacBloggKöptipsNyheterTips

Steve Jobs biografi skriven av Walter Isaacson

Inlägget har lästs 78349 gånger

Just nu är detta en av de bäst säljande böckerna över hela världen. Den är skriven av Walter Isaacson som även gjort biografier om Albert Einstein, Benjamin Franklin och Henry Kissinger.

Bokförlaget Simon & Schuster (New York) publicerar över 2000 titlar per år och har, bland många andra, Bob Dylan och Hillary Clinton listade som författare.

Boken finns ute i bokhandeln nu för under 200 kr med 656 sidor av riktigt intressant läsning. När man läst ut den så kanske filmen om Steve Jobs liv har påbörjats.

Sony Pictures, som bland annat var med och släppte “The social network”, kan bli de som gör filmen men inget är ännu annonserat av Sony Pictures – men vi får väl hoppas det blir en film.

Steve Jobs häpnade världen när han kom tillbaka till Apple som han grundade med att den 9 januari 2007 visa upp en revolutionerande mobiltelefon – iPhone med ett mycket smidigt gränssnitt, appar och nya smarta funktioner. Även om mobilen var rätt slö och buggade lite på presentationen mottogs den med stort intresse och såldes som smör.

Se intervjun från “60 minutes” (CBS) genom att klicka på bilden av Steve Jobs.

Foton från Wikipedia

Foto av Matthew Yohe
Foto av ArnoldReinhold

Comments (1)

  1. […] som har skrivit om boken: SvD UNT Webbfabriken Fredrik Öberg Du är vad du läser Gunnar.se Nutopia Steinberg IT-tjej Tony Main HBL DN Macken […]

Comment here