söndag, december 10, 2023
HomeAllmäntSnygga klockor hos Daniel Wellington

Snygga klockor hos Daniel Wellington

Inlägget har lästs 2758 gånger

Daniel Wellington snygga stilrena klockor med natoband
Hittade ett par snygga klockor hos Daniel Wellington som hade natoband istället för länkband.

Har passat på att testa en Classic Warwick med blått och grönt band. En mycket lätt klocka som inte alls känns att man har på den. Mycket bra!

 

 

 

Daniel Wellington snygga stilrena klockor med natobandPå deras hemsida kan man läsa att Daniel Wellington har sitt ursprung från de brittiska öarna och så även hans stil. Daniel Wellington har ett autentiskt intresse när det kommer till klockor och natoband. När de tog fram sin första kollektion valde de att lägga stor vikt på urtavlans symmetri för att få till en tunnare boett som ligger närmare handleden och som designmässigt fungerar optimalt tillsammans med natobandet.

 

Just att klockan ligger tätt mot handleden gör att den inte slår i överallt och inte blir ansträngande att ha på sig. Urtavlans enkelhet och stil gör det också lätt att se vad klockan är (vilket är huvudsyftet för en klocka). Sen att den är fin att se på blir ju ett plus.

 

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

10 COMMENTS

 1. Det var en snygg klocka. Verkar smart att den ligger mot handleden så där och att man då inte stöter i saker hela tiden. Alla mina klockor får repor och slag bara några veckor efter jag köpt den.
  Ska titta in på deras sida.
  Tack för tipset
  /jonas

 2. Oj den var snygg! Ska kika på deras hemsida på deras andra klockor. Kanske är en julklapp till min pojkvän som är tokig i klockor (fast han kommer aldrig i tid).

 3. Jag letar klocka till min man och fann denna blogg! Toppen och tackar för julklappstipset. Det blir en sån här klocka eller en annan som jag hittade i mitt centrum nära mitt jobb.

 4. Tja! Brukar läsa bloggen ofta och man hittar alltid något kul eller bra att läsa om. Snygg klocka du skaffat. Sitter den bra på och hur är det med klockarmbandet kan man ställa det för olika handledsstorlekar?

 5. Det var en fin klocka. Har inte hört om det märket förut och jobbar ändå i en klockaffär. Verkar som du gjort ett bra val. Lycka till med klockan.

 6. Snyggt! letar efter en klocka som inte tar upp plats och slår i överallt. Är bilmekaniker 🙂 ska titta på deras hemsida.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media