onsdag, juli 24, 2024
HomeAllmäntTips för mellandagarnaTips för mellandagarnaTips för mellandagarnaTips för mellandagarna

Tips för mellandagarnaTips för mellandagarnaTips för mellandagarnaTips för mellandagarna

Shoppa på rean är ju förstås ett måste.

Men man kan variera det med några andra saker, eller så pausar man bara i sitt shoppande en stund och gör något annat. (Handlar man på mellandagsrean på nätet så är det ju perfekt – några klick och sen iväg…)

Till exempel genom att äta lunch eller middag (beroende på när man börjat handla) på något mysigt ställe. Sätta sig ner och ta en fika på ett café samtidigt som man vilar benen lite är också alltid skönt.

Eller så går man på bio! På annandag jul fick jag tips från familjen om “The Smurfs” – Smurfarna. Ingen har väl missat alla nya leksakerna, handdukarna, påslakanseten, figurerna och husen etcetera. Och många kommer ihåg historien om de små blå varelserna, lika höga som 3 äpplen, i sina svamphus, ätandes sarsaparill och drickandes “saft, saft hallonsaft…” samtidigt som de jagas av alkemisten Gargamel och katten Azrael.

Smurfarna (Les Schtroumpfs) skapades av Pierre “Peyo” Culliford från Belgien i slutet av 1950-talet. Den nya filmen från Sony Pictures verkar riktigt rolig. Den måste jag se, ha nu en “smurfande” (strålande) bra dag! /Sus

[iframe src=”” width=”560″ height=”315″]

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media