lördag, december 2, 2023
HomeAllmäntModerna LED lampor ger rätt ljus i mörkret

Moderna LED lampor ger rätt ljus i mörkret

Inlägget har lästs 1777 gånger

Nu gör sig mörkret allt mer påtagligt, Halloween och julen närmar sig och först nu tänker man mer på vilket ljus man har hemma i huset.

Gamla glödtråds glödlampor är det nog inte många som har kvar (eller?) och då lågenergilampor säljs till vrakpriser (tyvärr ofta rent skräp) är det bra att ta sig en titt på de nya moderna LED lamporna. Förr var det ofta en vanligt formad lampa men istället för en volfram glödtråd ersattes den med ett antal vita LED lampor. Detta var en enkel lösning men knappas väldigt snyggt och bra.

Ledlampor finns att köpa hos Ljustema.se
Fraktfritt hela oktober!

Företaget Ljustema har testat flera olika lampor för att hitta den LED lampan som gav bäst ljus och inte det där kalla blåa ljuset som de flesta LED lamporna har. När de hade hittat rätt lampor öppnade de sin webbutik och säljer där riktigt bra LED-belysning finns att köpa på Ljustema.se finns att köpa på Ljustema.se och till bra priser. Sidan är lättnavigerad och går snabbt att hitta ersättnings lampor för att byta ut gamla halogen mot LED. De har dessutom fraktfritt hela oktober – så det är bara att gå in på sajten och handla.

Sänk din elförbrukning och byt alla lampor mot LED typ. Ni som testat eller håller på att testa det lägg en kommentar här eller maila mig. Intressant att höra hur ni har gjort med att sänka er elförbrukning i hemmet.

Tips:
Halogen är som ni redan vet varma lampor, så varma att man inte kan ta på dem utan att nästan få brännskador medan LED är kalla och fina. De drar dessutom mycket mindre el och varför inte byta ut de gamla halogen lamporna du har i köket mot ett par moderna LED lampor.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media