onsdag, juli 24, 2024
HomeAllmäntHallween närmar sig och redan nu ser jag pumpor i affärerna

Hallween närmar sig och redan nu ser jag pumpor i affärerna

Handen upp den som gillar Halloween!! Jaa alla i huset upp med handen.. 🙂

Ok jag kanske är lite tidig.. 29 dagar för tidig jaja jag vet men det är så kul med halloween och för att lyckas med det bästa halloweenpartyt så måste du vara ute i god tid med planering och sedan inköp och montering. Det är bra att testa att allt fungerar som det ska också.

Ja halloween är en kul tid även för oss i Sverige. Denna helgtid kommer inte från Sverige utan USA – det fria landet. Själv tycker jag denna helgdag är jättetrevlig då man släcker ner, tänder ljus, gör läskig mat och köper in en massa tekniska prylar för att göra det så spöklikt som möjligt.

Börja med att kolla upp hur du kan montera upp saker, var saker ska stå för bästa effekt och var det finns eluttag. Har ni som jag ett hus med trappa ner till undervåningen blir det bäst effekt att täcka för ingången med svart tjock gardin, spindelnät överallt och rökmaskin på full effekt. Det finns att köpa LED lampor där du med fjärrkontroll kan ställa in önskad färg av 256 färger.  På Partykungen.se kan du köpa maskeradkläderna och dukar, prydnader och mer. De har en trevlig blodig bordsduk, jättespindlar, spindelnätet, serpentiner orange och svarta och mycket mer. Besök partykungen.se och se själv.

När ni köpt in allt, monterat och sen haft Halloweenfesten – ta kort och skicka dem till mig så publicerar jag dem här 🙂
Jag skriver din bloggadress eller vad du har under din bild och länkar till dig.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media