tisdag, februari 27, 2024
HomeAllmäntFramkalla dina Instagrambilder

Framkalla dina Instagrambilder

Inlägget har lästs 1988 gånger

Ganska nyligen lanserades Instabild, en svensk framkallningstjänst som helt baserats på Instagram. Är du som jag aldeles frälst av Instagram och dagligen sitter och skrollar igenom dagens bilder? Tar du många bilder du lägger upp på Instagram kanske du är intresserad av att veta det nu finns en framkallningstjänst för dina bilder. Du kan beställa canvas, tavlor och kort för dina favoritbilder direkt hem i brevlådan.

Blogg_Instabild_press-collage

Tjänsten är främst tänkt för ditt eget foto och ska du använda någon annans bild måste du be om lov först.

Du förhandsgranskar din bild och gör sedan en beställning. Varje månad lyfter Instabild fram en fotograf som visar upp och säljer ett urval av sina favoritbilder. Först ut är fotograf Stefan Dahlqvist som valt norrländsk vinter och naturupplevelser i vackert svartvita motiv som tema för november månad.

Instabild, som har sitt säte i Norrland, Skellefteå, är grundat av Johan Fahlgren och Fredrik Johansson som sedan många år tillbaka båda är aktörer inom kommunikationsbranschen .

För att säkerställa hög kvalité och kapacitet har man valt att anlita ett större tryckeri i mellansverige som specialiserat sig på print on demand. Under två månaders tid har de provat fram en serie produkter som alla är anpassade efter Instagram och dess format.
– Traditionella fotoalbum är inte längre normen för hur vi presenterar och delar med oss av våra bilder. Sociala tjänster och digitala enheter för presentation är standard idag samtidigt som heminredning med personlig touch har blivit väldigt populärt. Instabild positionerar sig som en framkallningstjänst som ska ligga rätt i tiden och möta upp kundens behov, berättar Johan.

– Varje dag ser man en mängd vackra och inspirerande bilder passera på Instagram och många av dessa skulle göra sig fantastiskt bra på väggen. Med Instabild blir det enkelt, roligt och framför allt personligt att beställa tavlor, berättar Fredrik.

Kika in på http://instabild.se/ och se för dig själv, det ska jag göra.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media