söndag, april 14, 2024
HomeAllmäntQNAP lanserar ny firmware med stöd för Windows 8

QNAP lanserar ny firmware med stöd för Windows 8

QNAP Systems, Inc. presenterar sin nya firmware Turbo NAS V3.8 för sitt sortiment av NAS-enheter och erbjuder stöd för nyligen lanserade Windows® 8. Uppgraderingen har efterfrågade förbättringar för multimediaapplikationer med Turbo NAS och nya affärsfunktioner. Bland nyheterna finns förbättrade multimediaprestanda, Surveillance Station Pro och proxyklient för flexibel, men ändå säker Internetåtkomst i företagsmiljöer.

 

Windows® 8 har knappt presenterats innan QNAP lanserar sin nya firmware V3.8 för produktserien Turbo NAS. Den nya firmwaren har stöd för Windows 8, det senaste operativsystemet från Microsoft®. Det innebär att användarna av Turbo NAS-enheter kan dra nytta av prestanda som är fullt optimerad för Windows 8.

– På QNAP gläder vi oss åt att kunna presentera en kompatibel firmeware för vår prisbelönta Turbo NAS-serie samtidigt som Windows 8 lanseras globalt, säger Jason Hsu, produktchef på QNAP, och fortsätter:
– Även våra kunder kommer att bli mycket glada över nyheten att deras Turbo NAS-enheter har optimerats för Windows 8.

Deras webbportal i NASen är riktigt trevlig och tydlig. Det är enkelt att hitta runt och man ser snabbt vad man kan göra under varje knapp genom att de förutom bild även lagt lite text under.

Blogg_f78f0b_qnap_fast_switch_applications

Startsidan är också den omgjord och påminner snabbt om en display i Playstation eller XBox. Snygga ikoner för varje funktion.blogg_d396c1_qnap_redesigned_start_page

Nya multimediafunktioner

Nya funktioner och förbättringar för en rad multimediaapplikationer ingår också i firmware V3.8. Användarna kan använda fler underhållningsfunktioner från Photo Station, Music Station 3, Video Station, Download Station 3 och DJ Station.
– Vi har lagt till fler funktioner och bättre kapacitet för hemunderhållning med Turbo NA. Resultatet är en underbar multimediaenhet som kan användas för att se foton och videobilder tillsammans med familj och vänner, tillägger Hsu.Blogg_14b972_qnap_music_station_3

Surveillance Station uppgraderad till ”Pro”

Surveillance Station Pro, den uppgraderade versionen av Surveillance Station, kan nu laddas ned på QPKG Center för alla Turbo NAS-modeller med firmware V3.8. Den har stöd för mer än 1 400 IP-kameramodeller, flexibel kontroll av kameraåtkomst, utökningsbar kanallicens, övervakning av flera servrar, 5 larmhändelser och 7 händelseåtgärder, intelligent videoanalys, E-map, VMobile-app för iOS® och Android™ samt QNAP Surveillance Client för Mac.

Stöd för proxyklient

Firmware V3.8 har stöd för proxyklient som gör det enklare för företagsanvändare att komma åt Internetresurser i ett nätverk med en proxyserver.
– Stödet för proxyklient gör det enklare för användare i strikta företagsnätverk att komma ut på webben, uppdatera Turbo NAS firmware live, uppdatera virusdefinitioner och installera QPKG-tilläggsprogram från QPKG Center, säger Hsu.

Firmware V3.8 erbjuder bland annat följande nya och utökade funktioner:

Stöd för Windows 8: Stöder Internet Explorer 10, SMB/CIFS- och FTP-protokoll, iSCSI-mål och många av Turbo NAS-verktygen som exempelvis Qfinder, Replicator och QGet.

Photo Station: Möjliggör hantering av ett stort antal foton för effektiv förvaltning av fotosamlingar.

Music Station 3: Erbjuder ett musikbibliotek för enkel uppspelning av flera terabyte med låtar och tusentals webbradiostationer.

Video Station: Tillhandahåller en plattform för att skapa en personlig videowebbplats.

Download Station 3: Ett lättanvänt nedladdningscenter som kan användas dygnet runt med kontroll av nedladdningsbandbredd och stöd av QGet-verktyget.

DJ Station: En plattform för delning av en personlig musikspellista via Facebook.

Surveillance Station Pro: Har stöd för mer än 1 400 IP-kameramodeller, flexibel kontroll av kameraåtkomst, utökningsbar kanallicens, övervakning av flera servrar, 5 larmhändelser och 7 händelseåtgärder, intelligent videoanalys, E-map, VMobile-app för iOS® och Android™ samt QNAP Surveillance Client för Mac. En kostnadsfri IP-kameralicens medföljer som standard i Surveillance Station Pro. Användaren kan köpa fler licenser via onlinebutiken eller från QNAP-återförsäljare.

Systeminställning via webben: Bekväm initialisering av Turbo NAS via instruktioner på en webbportal utan behov av installations-CD.

Ny applikationsportal: På den nya startsidan krävs endast en inloggning för omedelbar åtkomst till alla godkända applikationer.

Proxyklient: Möjliggör Internetåtkomst i nätverket bakom en proxyserver för liveuppdatering av firmware, uppdatering av virusdefinitioner och installation av tilläggsprogram från QPKG Center.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media