lördag, december 2, 2023
HomeAllmäntIT torka

IT torka

Inlägget har lästs 1416 gånger

Ja det kan man nog säga – vad händer egentligen på teknikfronten?

Den senaste tiden har det varit rätt tråkiga tekniska nyheter och om prylar som inte har någon praktisk användning förrän om flera år. Ta nya TV standarden 4HD som exempel. När inte ens vanlig HD finns som standardutbud eller på filmsajter så lär väl 4HD, eller XHD som den också kallas, dröja många år till.. eller minns ni 3D tekniken som alla hypade för ett tag?

Mobiltelefoner är också ett område där det händer saker men tyvärr samma sak om och om igen. Är det inte storleken på skärmen som ökar är det snabbheten att köra spel och appar. Men i ärlighetens namn är det verkligen så att vi behöver så snabba stora mobiler för sitt syfte, att prata i? Ja kanske det behövs och är ett steg i att andra teknikprylar också ska få den möjligheten. SmartTV är nog en pryl som fått mobiltekniken instoppad men inte kan användas att ringa på.

När det kommer något nytt kul och intressant inom teknik så skriver jag om det här så klart. Just nu arbetar jag med temasidan TV och Film där jag undersöker de filmstreamingsajter som finns på internet idag.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media