AllmäntBloggDatorerNyheterRoliga SakerSäkerhetSmarta sakerTeknikTwitterWebbdesignWebbfabrikenWebbhotellWebbshopWebbTVWifiWindowsWordpress

Välkommen till största bloggen om teknik och prylar

Inlägget har lästs 2187 gånger

Sveriges Största Teknikblogg skriver om teknik, prylar, nyheter, säkerhet, tips, hemsidor, webbutveckling, bilar och mycket mer.Hej säger jag och vad roligt ni hittar hit. Det är tiotusentals besökare varje dag som läser min blogg och det ökar för varje dag som går. Det är så klart väldigt roligt men samtidigt ställs det större krav på mig som bloggare att ge mer och mer nyheter.
Vad söker ni för nyheter när ni hamnat här? Är det speciella prylar ni letat efter eller är det via rekommendationer från andra? Jag är väldigt nyfiken på att få veta det och inte bara via Google Analytics Statistiken jag använder.

Har ni en egen blogg och vill använda någon av texterna eller bilderna här så gör det men länka till min blogg så dina besökare ser var det kommer från. Jag har lagt ner mycket tid och arbete på mina blogginlägg och vill gärna känna av att det är lönt att blogga.

Vill ni annonsera här kontakta mig så kan vi se vad som finns ledigt och till vilket pris. All sponsring till bloggen är välkommet då det kostar mig tid och pengar att hålla på med detta.

Hur som helst är ni välkomna hit och hoppas ni ska besöka min blogg flera gånger.

Lite statistik från Google per 4 feb 2013-7 mar 2013:

Blogg_stats_2013_mars

Mvh

Robert

 

Comment here