Okategoriserade

UEFA Champions League och ett kul spel

Inlägget har lästs 1861 gånger

Våren är nära och så även uteserveringen

Vem längtar inte till sommaren just nu? Våren finns där någonstans och man börjar se industriella spår efter våren när kaféer och restauranger så smått börjar med sin uteservering. Rätt skönt att i sommar sitta utomhus och äta god mat och en riktigt kall öl, eller vin för de som gillar.  Själv gillar jag en stor kall öl 🙂

 

Heineken_Party_Entrance_MoviePoster_Multi_A1.indd

En kul sak att göra är att sitta och titta på Youtube på allt som finns där. Man förvånas varje dag över nya saker som kommer fram och får många visningar. Ofta är det rolig och kreativ reklam som dyker upp, något man kan skratta till. Såg att Heineken® har en häftig reklam “Road to the Final” där ett lyckligt fan får en biljett till finalen till UEFA Champions League. Vi får följa med hans kamp mot klockan att ta sig till matchen i tid. Med en hel del fantasi, uppfinningsförmåga och påhittighet lyckas han komma dit i tid och kan sitta på Wembley strax före avspark.

En rolig och mycket underhållande sak i denna reklam är att man kan spela ett trevligt pinnballspel. Själva flipparna är spelarens tummar och man flippar iväg en kapsyl till en Heineken® flaska. Spelet är lätt att fastna vid. Hur många poäng kommer ni upp till då?

En mycket trevlig grej att spela fast det är svårt med en kal öl i handen samtidigt.


 

Sponsored Post

Comment here