söndag, april 14, 2024
HomeAllmäntPhilips Design Line en Smart TV i ett enda stycke glas

Philips Design Line en Smart TV i ett enda stycke glas

Hur länge har vi inte fått vänja oss vid en stor fyrkantig TV låda, tills nya bättre LCD och Plasmateknik förändrade hur TVn såg ut. Visst, det har funnits märket Bang Olufsen som skapade en hel del futuristiska saker men oftast inte så bra – annat än snygg design.

Philips lanserar världens smartaste glasruta och SmartTV. En design TV som är en del av inredningen och som känns mer naturligt än vanliga fyrkantiga plastsaken.

Philips nya Design Line är något vi inte sett förut – i alla fall inte i ett vanligt hem. En TV i ett enda stycke glas, transperent nertill och tonas upp till svart där TV delen sitter,  vilket inte bara gör den ser snygg ut utan också fungerar. Deras Ambilight gör att när TVn är igång skapas ett stämningsfullt ljus runt och bakom TV vilket dämpar en del av den starka kontrasten mellan TV och bakgrunden samt ger känslan av att TVn ät större än vad den är.
Deras Design Line finns i storlekarna 46 tum och 55 tum. Jag skulle gärna vilja se en 65 och 80 tums variant också.

TV:n tar hand om hemmets alla skärmar oavsett modell och tillverkare, spelar in och delar ut informationen trådlöst till surf-plattan eller mobilen. Med “Philips Multi-Room” är det dessutom möjligt att flytta bilden mellan olika rum, även om betalkanalen bara är kopplat till en TV. Även det växande utbudet av TV-serier och hyrfilmer finns samlat på Smart-TV-plattformen.

Här har jag några foton tagna från deras Showroom där man ser hur fantastiskt snygg tvn är. Så fort den finns i affären kommer jag och några till jag vet direkt köpa den, bara måste ha den.

Philips 049FA2 Philips 066FA Philips 074

Vem av er läsare blir den första som köper denna SmartTV från Philips? 🙂

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media