onsdag, juli 24, 2024
HomeAllmäntMobilen ersätts av en klocka på armen

Mobilen ersätts av en klocka på armen

KlockAppMobilenPebblesJa det kanske låter otroligt men det finns en hel del coola klockor som fungerar som smartmobiler.

Att slippa ta fram moilen för att kolla vilket mail som precis kom in, eller att se vem som ringer. Det är mycket enklare att bara titta på klockan istället om den nu hade en del av de funktioner som idag finns i alla mobiler.

 

Det finns en klocka som heter Pebbles som är en smart klocka som du kopplar ihop med en mobil via bluetooth/blåtand. Den håller ca 1 vecka på en laddning och fungerar så att den har ett antal appar som i sin tur kan läsa information på din mobil. Tänk att du står och lastar ur bilen och båda händerna är upptagna, då ser du inkommande sms eller vem som ringer i klockan som är enklare att titta på. Den är dessutom väderbeständig och vattentät så man kan ha mobilen tryggt i innefickan eller i väskan utan att missa ett samtal eller SMS.

Du kan läsa mer om Pebbles här
Kika på denna video och bedöm själva..

 

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Jag har funderat mycket på just mobil och klocka ihop. Men är fortfarande inte säker på hur långt man kan ta konceptet. Att ha telefonen i klockan, och ringa med bluetooth headset kan nog bli en hit. Men att konsumera webben eller video? Jag är fortfarande tveksam där. Dels för att skärmen trots allt är begränsad, men också för att det ergonomiskt sett är rätt jobbigt att lyfta armen och titta på en klocka under längre tid. Hursomhelst så förstår jag utvecklarnas iver att försöka få till det. Tack för artikeln!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media