måndag, december 11, 2023
HomeAllmäntSnygga inEar hörlurar

Snygga inEar hörlurar

Inlägget har lästs 1626 gånger

Har fått ett par snygga in-ear hörlurar som jag tänkte testa här på min blogg.

Har under året fått nästan 100 olika hörlurar att testa med varierande kvalité. Det finns väldigt många hörlurar på marknaden och många är rätt fina och färgglada men de är oftast av så dålig kvalité att det inte blir så roligt att lyssna på musiken. Man anpassar sig dessvärre men istället är det bättre att investera lite mer i ett par som både är snygga och låter bra.

 

Dessa nya inkomna snygga in-ear hörlurar har ett metallhölje och känns gedigna och inte alls plastiga. Sladden är ok för att vara denna typ av lurar. Ljudet är bra med en kraftig bas fast ändå inte otydlig. Basen gör att man inte behöver trixa runt med equlizer i mobilen utan ljudet är bra som det är. Diskant och mellanregister är klart och tydligt och det är ett par lättlyssnade hörlurar som passar för den mesta av dagens musik.

Eftersom höljet är i metall är de också kallare och väger mer än de andra i plast. Fast själv uppskattar jag kvalitén mer om det är gjort i metall. Man känner att dessa skiljer sig mot vanliga hörlurar och inte bara att de låter bättre utan då även känns bättre.

 

Hörlurssladden på 1.2 meter är ok och inte så trasslig utan rätt enkelt att få på sig lurarna när det behövs. En längre sladd gör man kan ha mobilen mer undanstoppad men också gör sladden mer trasslig. Förmodar 1.2 meter är just lagom längd. På sladden finns den vanliga stänga av och på knappen samt kunna svara om någon ringer. Även mikrofonen sitter där och den har brusreducering som höjer samtalskvalitén en del vilket är bra.

 

 

Eftersom det inte går att återge ljudet som en bild får det räcka med några bilder på hur hörlurarna ser ut.
In-ear hörlurar i metall och svart metallic färg
In-ear hörlurar
In-ear hörlurar

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media