måndag, december 11, 2023
HomeAllmäntMinecraft - Nybörjarens Handbok finns i handeln nu

Minecraft – Nybörjarens Handbok finns i handeln nu

Inlägget har lästs 2151 gånger

Minecraft handbokenMinecraft – Nybörjarens handbok lär dig hitta resurser, bygga ett skydd, tillverka verktyg, rustningar och vapen, och skydda dig från monster. Den innehåller även värdefulla tips från Minecraft-experter samt från utvecklaren Jeb och självaste skaparen Notch.

 

Egmont Kids Media, som är specialinriktat på underhållning för barn, innehar de globala publiceringsrättigheterna (undantaget USA) för Minecraft, ett prisbelönat spel och globalt fenomen utvecklat av Mojang AB.

 

Mikael Gauffin, Marknadschef på Egmont Kids Media Nordic AB

– Vi är väldigt stolta över att presentera denna svenska version av boken. Vi vet att många barn och föräldrar vill lära sig ännu mer om Minecraft och denna bok är en perfekt språngbräda till ett fantastiskt universum av både spel- & läsglädje.

 

Lydia Winters, Director of Fun på Mojang

– Det är spännande att veta att alla Minecraft-fans kommer att ha tillgång till en fantastisk bok som vidareutvecklar äventyren i Minecraft utanför den digitala världen. Vi är stolta över att ge barn en möjlighet till äkta läsglädje genom deras passion för vårt spel.

 

Om Minecraft: Nybörjarens handbok

Du är ensam i en mystisk värld fylld av gömda faror. Du har bara minuter på dig att hitta mat och skydd innan mörkret faller och monstren börjar söka efter dig. Vad gör du då?

Den officiella nybörjarhandboken för Minecraft kan faktiskt rädda livet på dig! Lär dig att hitta resurser, bygga ett skydd, tillverka verktyg, rustningar och vapen, och skydda dig från monster.

Med tips från Minecraft-experter samt från utvecklaren Jeb och självaste Notch är det här din definitiva guide till att överleva de första dagarna i Minecraft.

Om Minecraft

Minecraft är ett äventyrsspel och ett virtuellt byggspel som ursprungligen skapades av den svenska programmeraren Markus ”Notch” Persson och som har utvecklats av hans företag, Mojang AB.

Jens Bergensten, också känd under sin pseudonym Jeb, tog full kreativ kontroll över Minecraft 2011. Minecraft är inriktat på kreativt byggande, vilket gör att spelarna kan bygga konstruktioner med kuber i en öppen 3D-värld.

Minecraft har tre huvudsakliga lägen

·  Överlevnad, vilket kräver att spelaren skaffar resurser och behåller sin hälsa och hunger.

·  Den kreativa sidan, där spelaren har ett obegränsat utbud av resurser, förmågan att flyga, och har varken hälsa eller hunger.

·  Ett tredje spelläge, som kallas ”hardcore”, är i huvudsak samma som överlevnad, men är låst på den svåraste inställningen och att kunna återuppstå från döden är inaktiverat, vilket tvingar spelaren att ta bort hans eller hennes värld efter sin död.

Minecraft är ett spel med väldigt få begränsningar och har beskrivits som ett virtuellt lego med zombies.

 

Vill ni spela på en grymm Minecraft server logga in på The CubixCraft Minecraft Server PVP på cubixcraft.net – Server är nedstängd pga spelarna startade egna skitservrar

The CubixCraft Minecraft Server – PVP | Factions | Ranks | Coloured Chat | Memberships – and lots of more cool stuff

 

Besök The CubixCraft Team på deras officiella hemsida:

http://thecubixcraft.enjin.com/

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media