AllmäntBloggJulklappstipsKöptipsLogitechNyheterPrylarTeknikTips

Ingen arbetsuppgift är för utmanande med trådlösa musen Logitech M560

Inlägget har lästs 2023 gånger

Det Schweiziska företaget Logitech lanserar en ny fullstor trådlös mus ergonomiskt designad för att ge dig timmar av komfort och produktivitet. Den passar både höger eller vänsterhänta.

 

”Vi såg ett behov av en mus som klarade att hänga med hela arbetspasset, trots att folk spenderar många långa timmar framför datorn”, säger Christina Holmberg på Logitech Sverige. ”Den trådlösa M560 gör det lätt att komma åt programmen du använder mest, utan att offra ergonomi och bekvämlighet, oavsett hur du håller i musen.”

 

Logitech M560 har en smart Windows® 8-menyknapp precis bakom scrollhjulet som låter dig snabbt komma åt funktionerna du använder allra mest, som Apps Switch och Charms Bar. Den har också två extra tumknappar som enkelt låter dig byta mellan det vanliga Windows-skrivbordet och det nya Windows 8-interfacet. Det är också enkelt att ställa in knapparnas funktioner med hjälp av det medföljande programmet Logitechs SetPoint™.

 

Det Logitech-exklusiva scrollhjulet har två lägen. Det frikopplade läget låter dig snabbt scrolla genom långa dokument, medan det stegade läget passar när du istället är i behov av precision. Musen levereras tillsammans med en Logitech® Unifying-mottagare designad för att ta så lite plats som möjligt. Har du fler trådlösa enheter kan de dessutom ansluta dem via samma mottagare.


Trådlösa Logitech M560 finns att handla i butiker för ett cirkapris på 395:-

 
Mus från Logitech M560 Mus från Logitech M560 Mus från Logitech M560 Mus från Logitech M560

Comment here