onsdag, juli 24, 2024
HomeBloggDells 42 tums monsterskärm är här

Dells 42 tums monsterskärm är här

Dell 42 tum skärmLetar ni efter en stor skärm som klarar 4K men samtidigt är flexibel nog för mer än bara ett jobb? Då ska ni titta på Dells senaste 43 tum stora 4K skärm P4317Q.

Dell hade främst främst finans- och börsbolag i tankarna då skärmens uppbyggnad på 4 skärmar i en skulle kunna ersätta lösningar med flera separata skärmar. Varje skärm har samma upplösning som en 1080p skärm men då den består av 4 st sammansatta 1080p skärmar blir det en enda gigantisk 4K skärm. Det smarta med denna lösning är att den kan användas som 4 separata skärmar eller en stor.

Upplösningen är på 3840×2160 pixlar med 60Hz och responstiden ligger på lagom 8ms. I skärmen  sitter två mindre högtalare och fyra USB 3.0-portar.

Skärmen fungerar både till Mac och PC. Se till att ha senaste versionen av Windows 10 med uppdaterade drivrutiner för att få bästa prestanda. Kör ni skärmen på en Mac behöver den vara riktigt vass med ett bra grafikkort och inte Intel 6000 modellen som sitter i de flesta Mac.

Priset för denna DELL P4317Q är runt 10 000 kr i Svenska butiker. Just nu verkar den inte finnas i lager hos någon leverantör men ska göra så i Juni månad.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media