måndag, december 11, 2023
HomeAllmäntCazzette och Laleh släpper ny singel i 3D

Cazzette och Laleh släpper ny singel i 3D

Inlägget har lästs 19470 gånger

Nya Audi A4 är utrustad med ett unikt 3D-ljudsystem. Nu bjuder Audi, houseduon Cazzette och artisten Laleh på en exklusiv världspremiär för den nya låten Blue Sky i nya Audi A4. Låten har mixats och specialanpassats till 3D-ljudsystemet för att skapa en unik musikupplevelse.

3D-ljudsystemet från Bang & Olufsen innehåller 19 individuella högtalare. Ljudet kan inte bara färdas som i traditionellt surround sound, utan även i vertikalt vilket ger musiken en helt ny dimension.

– Det var ett roligt och utmanande projekt där vi hoppade mellan bilen och studion för att hitta den perfekta mixen. Vi ville att varje element i låten skulle hjälpa till att skapa en maximerad 3D-upplevelse. Vi är supernöjda med resultatet och det ska bli kul att låta folk premiärlyssna på låten genom ett grymt ljudsystem, säger Sebastian Furrer som är en del av houseduon Cazzette.

– ”Vorsprung durch technik” har varit en ledstjärna för Audi sedan tidigt 80-tal. Samarbetet med Bang & Olufsen är helt i linje med detta. Tillsammans har vi skapat ett unikt 3D-ljudsystem där 19 integrerade högtalare bjuder användarna på en helt ny typ av ljudupplevelse. Vi har samarbetat med Bang & Olufsen under en längre tid och vi är glada att kunna erbjuda det nya ljudsystemet i nya Audi A4” säger Tom Hedström, marknadschef på Audi Sverige.

Från och med måndag den 23 maj och en vecka framåt kan folk besöka Audiåterförsäljare över hela landet för att premiärlyssna på Blue Sky genom 3D-ljudsystemet i nya Audi A4. Låten släpps officiellt på Spotify den 3 juni.

audi-bild-1 audi-bild-2 audi-bild-3 audi-bild-4-cazette-laleh audi-bild-5 audi-bild-6

[youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=8VT05DHAM1s&feature=youtu.be”]

 

RELATED ARTICLES

4 COMMENTS

 1. Wow det låter som en skitbra grej att göra en helg. Ska besöka min bil här i närheten och se om jag kan få lyssna på detta. Älskar gruppen Cazette och tillsammans med Lale rockar de 🙂
  Tack för tipset, följer din blogg med spänning.
  /Rolste

 2. Tack för denna! äslkar med lalaeh och ska se om min bilförsäljare vid jobbet kommer a en demo bil. Ska snart köpa en ny bil och ska titta på audi då. Har inte kört en sådan förut och det ska bli spännande.
  Tack!
  /Erika

 3. Wow det måste jag lyssna på. Vet du var man kan göra det?
  Ska kola med broshan om han vet
  /mohammad ü

 4. jag älskar audi och ska gå och lyssna på detta med 3d ljud. Har aldrig lyssnat på det förut. Tack för tipset
  /Bogdan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media