söndag, december 10, 2023
HomeAllmäntSwish handel är nedstängt på obestämd tid UPPDATERAD

Swish handel är nedstängt på obestämd tid UPPDATERAD

Inlägget har lästs 19304 gånger

Uppdaterad!
Swish meddelade i månadsskiftet augusti/september om att tjänsten inte kommer vara igång detta år. Ytterligare ett hårt slag i e-handlarna som lagt ner stora pengar och resurser på att få igång tjänsten i sin e-handel.

 

Senaste tiden har Swish dragits med stora IT störningar på tjänsten där många kunder rapporterat in att de fått dubbla betalningar eller fått beloppet draget två gånger på sitt bankkonto.

På Swish facebook profil kan man läsa om många arga kunder som skriver av sig om sina problem och att Swish struntat i att informera eller på något sätt gå ut med information runt störningarna på tjänsten.

Swish meddelar på sin enda informationskanal att tjänsten Swish handel läggs ner på obestämd tid vilket  får handlarna att rasa. Net On Net var den senaste stora e-handlaren som satsat stort på lanseringen av betalsättet Swish.  Nu ser det ut som de får dras med många irriterade kunder och betalproblem.

Att inte Swish gått ut med bättre information och sättet de skriver på sin facebook samt arga kunders kommentarer om dubbelbetalningar, antyder till något större än bara IT störningar.

Swish med svåra driftstörningar lägger ner tjänsten på obestämd tid

 

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

 1. Oj vad tråkigt att höra. Jag tycker swish i olika webbshoppar har fungerat jättesmidigt. Vissa har i och för sig bara ett swish nummer men vissa har en riktig lösning som verkar vara automatisk.
  Hoppas de startar upp Swish igen snart.
  Tack för en underbar blogg, jag lär mig jättemycket av den!
  /hälsningar Elisabet

 2. Fan vad trist jag tyckte det var en skitbra lösning. Såg ditt inlägg när jag sökte på google efter varför det inte fungerade att handla på en shop.
  hoppas de tänker om och fixar felen.
  Tack för en skitbra blogg. För en som är teknikdum är det perfa att läsa här 🙂
  Kennet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media