lördag, maj 18, 2024
HomeBloggASUS ROG Gaming mouse SPATHA

ASUS ROG Gaming mouse SPATHA

Letar ni efter den ultimata Gaming musen som klarar alla former av hård behandling men ändå kräver det där finliret för t.ex. snipers? Då ska ni definitivt titta på ASUS ROG SPATHA som är en uppladdningsbar mus som även kan användas via den medföljande sladden.

Musen kommer i en snygg förpackning med alla nödvändiga delar:

  • Laddare som också är en hållare. Ställ musen i den för natten så har den full laddning till nästa dag.
  • Sladd till laddaren som kopplas till en ledig USB port (USB2 eller 3).
  • Tygsladd till musen om du istället vill använda sladd istället för på batteri. Sladden kopplas till ett ledigt USB uttag..
  • Skruvmejsel för att ta bort skalet
  • Två extra utbytbara micro switchar som enkelt byts ut
  • En hård väska att förvara musen i när den ska transporteras
  • 2 st ROG klisterlappar att sätta på dator och skärm
  • 1 st certifikat att sätta på dator eller skärm

 

Denna professionella mus är skapad av ASUS speciella gaming avdelning ROG och det ger garantier att det är i bästa kvalité och funktion. Med 12 programmerbara knappar på strategiska ställen på musen är den optimal för dagens MMO spel. Chassiet som musen är uppbyggd på är av solid magnesium för att säkerställa byggkvalitén och att den klarar den hårda hanteringen den utsätts för. Du kan nästan i det oändliga ställa in färger på alla olika delar, tumgrepp, scroll knapp och ROG loggan. Musen är ganska stor och tung så har du en liten hand och gillar lättare möss ska du titta på musen Fnatic Flick G1

Musen har en otrolig upplösning på hela 8200 DPI och drivrutinen kollar av musens rörelser och knapptryck med 2000 gånger per sekund. Detta gör att inget drag eller klick missas att registreras. Musen är utrustad med extra hållbara microswitchar från Japanska Omron(R) och klarar minst 20 miljoner musklick. Om detta inte skulle vara nog medföljer det två extra microswitchar som enkelt byts genom att skalet skruvas av med hjälp av den medföljande skruvmejseln.

Scroll knappen använder slitstarka precisions sensorer från Alps(R)

Programmet ROG ARMORY medföljer musen som gör att du kan ställa in musen exakt som du vill ha den och det sparas sedan i det inbyggda flashminnet.

 

 

ASUS-ROG-SPATHA-mus-och-box ASUS-ROG-SPATHA-MUS-FORP4 ASUS-ROG-SPATHA-MUS-FORP1 ASUS-ROG-SPATHA-MUS-FORP2 ASUS-ROG-SPATHA-MUS-FORP3 ASUS-ROG-SPATHA-MUS-UNDERSIDA ASUS-ROG-SPATHA-MUS-SIDAN1

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media