onsdag, juli 24, 2024
HomeAllmäntHögre säkerhet med passersystem

Högre säkerhet med passersystem

Med ett smart passersystem som anpassas efter ert behov kan man göra fastigheten både säkrare och underlätta vardagen. Passersystemet kan användas för att låta folk komma in snabbt och lätt, och för att hålla obehöriga ute. Enligt Titan Beslag är passersystem lättare att installera än man tror.

Lätt att komma in för rätt person

Fastigheten kan utrustas med smidiga kort eller brickor som används för att öppna. Ett modernt passersystem är lätt att använda sig av.

Om det finns fler dörrar som måste passeras så går det att skapa lösningar som gör att det aldrig blir krångligt. Fler dörrar kan faktiskt vara ett sätt att öka säkerheten med ett passersystem som registrerar vem som kommer.

Moderna applikationer gör det också lätt att bjuda in besökare som givetvis inte ska känna sig ovälkomna. Från eventuell reception så blir det lätt att hålla kontakt och släppa in de som vill komma in.

passersystem-guest-1812

Passersystem med fler funktioner

Passersystem kan ha många viktiga funktioner. Det kan till exempel vara bra att beakta hur nödutgångar är kopplade till systemet. Om det skulle uppstå något fel så kan det signaleras på olika sätt. Ett kan vara att lampor släcks.

Men det är viktigt att ett passersystem inte blir för komplicerat att användas. Det ska ha alla funktioner som krävs för enkel drift men får inte upplevas som svårhanterat. Ett stort plus för den som administrerar är att vid stöld eller olyckor går att se vilken bricka som rör sig var.

Ordning och reda är trygghet

Att veta precis vem som är på kontoret eller i fastigheten är en trygghet för alla. Personalen vet till exempel hur många som finns i lokalerna vid en given tidpunkt. Om det skulle krävas en utrymning så är det bra att kunna kontrollera att alla verkligen har kommit ut.

Det blir också lättare att upptäcka om någon obehörig försöker ta sig in eller har lyckats komma in. Ett bra passersystem är med andra ord en investering.

Lätthanterligt passersystem

Sist men inte minst så är det förstås så att det är viktigt med låssystem som man kan lita på. Det är inte roligt med alarm som går igång helt utan anledning eller en massa besvärliga koder som ingen kommer ihåg. Ett lättskött system för passage ser till att alla dörrar är låsta då de ska vara det och tvärtom.

RELATED ARTICLES

4 COMMENTS

 1. Vi letar passasystem till vårt jobbet och hittade denna. Tack för info vi ska kolla på denna.
  Har du tips på flera som har detta?
  /George

  • Hej George,
   Vad bra att du hittade hit. Titta gärna på denna lösning. Jag har idag inga andra som jag känner till men du kan besöka bloggen igen senare och titta under IT säkerhet.
   MVH
   Robert

 2. Jag jobbar på ett ganska litet företag med 20 anställda och vi har haft problem med nycklar och öppna dörrar. Sökte på internet och hittade hit och läste din artikel. Vi har en del frågor om detta och undrar om det går att kontakta dig (vi betalar givetvis)!

  Häls.
  Marie

  • Hej Marie,
   Ja det går bra att kontakta mig. Skicka ett mail till mig så kan vi diskutera mer om detta. Jag får många mail och det kan ibland dröja innan jag kan svara, så du vet det.
   MVH
   Robert

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media