lördag, december 2, 2023
HomeAndroidOnePlus Nord CE 5G

OnePlus Nord CE 5G

Inlägget har lästs 133558 gånger

Om jag jämför OnePlus Nord CE 5G mot deras senaste OnePlus 9 och OnePlus 9 håller Nord är det inte mycket man saknar eller är sämre. Nord mobilen har lite sämre mobilkamera och inte alla dess funktioner som OnePlus 9 har men ändå en väldigt bra kamera för den prisklassen.

OnePlus Nord CE är en briljant mobil som kombinerar snyggt utseende med bra batteritid, en bra kamera och en bra skärm. Det finns några saker som de fått skära ner på och det är vattentåligheten och avsaknad av starkt Gorilla Glas men förutom det är det en fantastisk mobil.

Med en rätt kapabel Snapdragon 750G processor och en 64 MP kamera, tunn och väldigt lätt samt
Mobilen har en 6,43 tum, 90 Hz AMOLED-skärm, 8 GB RAM och 128 GB lagring (eller 12 GB och 256 GB), är OnePlus Nord CE får man verkligen mycket för pengarna. Kul är att den kommer med med ett gammalt 3,5 mm hörlursuttag som en bonus till dem som vägrar att släppa sina gamla favorithörlurar. Skärmens ljusstyrka är på cirka 400 cd/m², vilket är ok om än ovanligt att se på mobiler i denna prisklass. Kontrastförhållandet är perfekt, som du kan förvänta dig av en AMOLED-skärm.

Snapdragon 750G processorn har en Adreno 619 som inte är jättesnabb på snabb rörlig grafik tex. vid spel.

En sak jag märkte är att OnePlus Nord CE har en galet bra batteritid med sitt batteri på 4500 mAh, vilket många kommer att uppskatta. Även om mobilen laddas snabbt slipper man ändå leta efter en laddare eller ställe att ladda mobilen och den klarar lätt en hel dags arbete eller skola.

På baksidan hittar vi tre kameror: en 64 MP (f/1.8) huvudkamera, en 8 MP (f/2.3) ultrabred kamera med ett 119-graders synfält och en 2 MP monokamera för att hjälpa till med svartvita bilder. Den saknar en makrokamera och den främre kameran är på 16 MP vilket är väldigt bra. 

Jag skulle gärna ha sett att OnePlus Nord CE hade trådlös laddning men om man inte är van vid den så lär man inte sakna den.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media