måndag, december 11, 2023
HomeAllmäntNya tekniska sätt att spela på nätet

Nya tekniska sätt att spela på nätet

Inlägget har lästs 3680 gånger

Idag hittar vi många moderna betting spel på nätet. Dessa betting sajter använder en mängd olika klientskript i webbläsaren som håller reda på alla matchresultat och alla bet. Detta hade inte varit möjligt i webbläsare för bara 5-6 år sedan, vilket är en otrolig utveckling inom webbutveckling. Skulle man då göra något liknande fick man använda Flash vilket visar hur bra webbaserade appar fungerar idag. Jag ser fram emot nya webblösningar baserat helt på nya HTML5 standarden som troligen blir helt klar om något år. Just nu har de flesta nya webbläsare stöd för HTML5 men standarden utvecklas löpande för att klara fler och fler funktioner. Det finns redan en del intressanta spelsajter som är helt byggda på HTML5 vilket är ett lyft mot tidigare Flash spel.

Förr satt man framför en dator i hemmet och spelade, men nu med moderna och kraftfulla webbläsare, iPad eller andra surfplattor är det enkelt att spela antingen i webbläsaren eller med en App.

Något intressant är just sport apparna till mobiler eller surfplattor där man snabbt kan göra sina Bet till olika matchresultat. Med en Sport betting app i mobilen kan du sitta på tunnelbanan eller bussen och se hur det går med dina Bets och snabbt kunna ändra om det behövs. Skillnaden att spela med en App jämfört mot Webbläsaren är att appen är anpassad för mobilens mindre skärm och touchkontroll.

blogg_bet_bwin_app

Vill du betta på svenska Tennis resultat kan denna vara intressant att titta på: sports.bwin.com/en/sports/5/betting/tennis. Du kan använda deras app för att betta direkt på över 30 000 bets varje dag och du hittar Appen på deras hemsida.

RELATED ARTICLES

4 COMMENTS

  1. coolt. jag spelar en hel del på nätet och funderat på spela med min iphone men inte hittat något.
    ska definitivt checka denna
    tack flr tipset

  2. är helt ny med spela och ska kolla på det. älskar tennis och min dotter spelar det. kul att vara med på matcher och se men ännu kul att kunna vinna pengar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media