onsdag, juli 24, 2024
HomeBloggSnygga fodral till iPad

Snygga fodral till iPad

Har fått händerna på ett snyggt iPad fodral från The Snugg

 

Vad jag gillar med detta fodral förutom det balla camouflage mönstret är att man kan vika ut det och sedan hålla fast den med ett speciellt resårband på insidan.

 

Själva fodralet är ett stabilt och välsytt fodral med flera snygga detaljer som höjer kvalitetskänslan. The Snugg finns i London och har flera bra och snygga fodral på sin hemsida www.thesnugg.com där du enkelt kan göra din beställning och få det levererat till din brevlåda.

 

Själva iPad fodralet har ett snyggt camouflage mönster i ljusa gröna och beige färger med en mörkare beige färg runt om. Den beige färgen ger min iPad en mer naturlig färg istället för den vanliga metalliska aluminium färgen. Det är en trevligare “natur” känsla som detta iPad fodral utstrålar. De stora stygnen runt om visar att produkten är handgjord och känns äkta.

Den är mycket robust och hållbar vilket jag märkt efter att ha använt den en längre tid. Kommer det lite vatten på den är det bara att vänta ner den och torka bort utan att det blir fläckar eller missfärgningar.

 

Den mjuka kanten runt om fodralet ger ett extra bra skydd mot stötar eller om man råkar tappa den på bordet.

 

 

Snygga iPad fodral från Engelska The Snugg Snygga iPad fodral från Engelska The Snugg Snygga iPad fodral från Engelska The Snugg Snygga iPad fodral från Engelska The Snugg Snygga iPad fodral från Engelska The Snugg Snygga iPad fodral från Engelska The Snugg Snygga iPad fodral från Engelska The Snugg Snygga iPad fodral från Engelska The Snugg

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media