AppleApple MacBärbarBloggDesignJulklappstipsKöptipsNyheterPrylarReklamTips

Bluetoothhögtalare med snygg design och bra ljud

Inlägget har lästs 75617 gånger

Sponsrat inlägg

 

Fick precis händerna på en mycket vacker Bluetoothhögtalare som det danska företaget Libratone skickat mig för att testa. Under Black Friday 25/11 kan man köpa högtalaren till specialpris och passar perfekt som en julklapp.
Högtalaren som jag testar heter Libratone One Click och har en vackert röd färg.

Danmark har länge legat i framkant när det gäller design och högtalare med enastående ljudkvalité. Direkt när jag öppnade kartongen var jag i spänd förväntan vad jag skulle se, hur jag skulle uppleva den och hur den skulle låta. Efter att jag testat produkten ett par dagar kan jag bara ge den mycket väl godkänt med plus i kanten. Designen och på vilka sätt man kan placera eller hänga upp den på är mycket bra. Ljudet är bra med en tydlig bas utan att vara för dominerande eller “brummig”. Den spelar utan problem ganska hög musik och klarar av det mesta även actionfilmer med mycket buller och kraftiga ljud.
Det jag tyckte mest om var att det var perfekt tillbehör till min iPad för att se på film på tillsammans med någon kompis eller barn. Letar ni julklappar är detta något du definitivt ska titta på.

När jag packade upp högtalaren såg jag att den var snyggt förpackad med en del tillbehör och laddarsladd. Bruksanvisningen var lite tunn speciellt hur man skulle sätta fast tillbehören, låset och handtaget, men efter en stunds letande var det inga problem. Mycket bra att själv få välja hur man vill bära runt högtalaren eller hänga upp den.

libratone-one-12-sponsored

 

libratone-one-9-sponsored

I kartongen medföljer två hållare för en bärrem och en krok som gör att man kan hänga och låsa fast högtalaren på något. Andra högtalare jag testat har saknat just dessa vilket gjort de oftast få stå på ett bord eller golvet. Här kan man hänga högtalaren på cykel, staket eller något annat i ens närhet.

Det är väldigt lätt att starta högtalaren och para ihop den med mobilen eller i mitt fall min iPad Pro. På baksidan finns en av och på knapp samt uttaget för laddaren och ljudingång i form av liten 3.5 mm japankontakt/hörlurskontakt.

libratone-one-3-sponsored

libratone-one-2-sponsored

libratone-one-10-sponsored

Libratone knappen som du styr högtalaren med  är av touch typ vilket gör den enkel att använda och väldigt logisk.

För att byta ut mellan rem eller hake (eller kanske inget av dem) tar man av ramen runt högtalaren, sätter i haken eller hållarna till remmen som medföljer.

libratone-one-7-sponsored

libratone-one-6-sponsored

libratone-one-5-sponsored libratone-one-8-sponsored libratone-one-1-sponsored libratone-one-4-sponsored

libratone-one-21-sponsored

libratone-one-12-sponsored libratone-one-13-sponsored libratone-one-14-sponsored

libratone-one-15-sponsored

För att para ihop Libratone högtalaren med din mobil håll Libratone knappen intryckt en stund tills den visar två lampor som omväxlande visas på vänster respektive höger sida. Starta blåtand på mobilen och tryck på Libratone som visas. Nu är de ihopkopplade. libratone-one-17-sponsored

libratone-one-18-sponsored

Priser under Black Friday

  • Libratone TOO 1199 SEK (ord. pris 1333 SEK)
  • Libratone ONE STYLE 1399 SEK (ord. pris 1849 SEK)
  • Libratone ONE CLICK 1399 SEK (ord. pris 1849 SEK)

 

Högtalarna – perfekt till julresan

Samtliga tre Bluetoothhögtalare är mångsidiga och passar perfekt för den som älskar att resa.

De har 360 graders ljud, är stänktåliga och ansluts enkelt till mobilen, surfplattan eller andra Libratone-högtalare. Högtalarna har en batteritid på 12 timmar och kommer i flera olika färger.

Läs mer på hemsidan: https://www.libratone.com/se?gclid=CNm3kMKFv9ACFYPhcgodxH8Khw

 


Detta inlägg är ett sponsrat inlägg från Libratone. För att veta mer om deras produkter besök Libratone.com eller din närmaste återförsäljare.

Comments (1)

  1. […] ett par nya briljanta hörlurar från Danska Libratone som tidigare har testat en produkt från, Libratone ONE bluetooth högtalaren. Jag fick massor av fina mejl från personer som var intresserade av högtalaren och även positiva […]

Comment here