måndag, december 11, 2023
HomeAllmäntNy Wordpress 3.8 finns ute med flera nya saker och uppdateringar

Ny WordPress 3.8 finns ute med flera nya saker och uppdateringar

Inlägget har lästs 1995 gånger

Är du en som använder WordPress eller har tittat på det och funderar på att börja använda?

Då ska du titta på nya WordPress 3.8 som nyligen släpptes och innehåller flera förbättringar mot tidigare WordPress 3.7.

 

Några av nyheterna är att den responsiva layouten nu finns även i admin och på ett bättre tydligare sätt än tidigare. Många funktioner har fått ett lyft och även några säkerhetssaker är fixade.

 

Ett nytt modernare bättre och snyggare tema ingår gratis och heter nu Twenty Forteen.

 

Wordpress 3.8 är ute - Upggradera gratisEn viktig sak att tänka på för er som funderar på att uppgradera är – testa  först att plugins och andra modifieringar samt temat fungerar i nya versionen. I och med version 3.7.1 eller senare har WordPress visat de kommer införa en automatisk uppdatering till senaste versionen så du själv ska slippa detta. Risken med detta är att plugins eller tema slutar fungera vilket vi som tidigare uppdaterat ofta råkat ut för. Det återstår att se hur pass kompatibelt nya versioner blir med äldre plugin.

Eftersom nästan alla plugins till WordPress skapas av frivilliga i en community som gratis delar med sig av sina plugins eller tips gör att man inte kan vara säker på att just det pluginet kommer fortsätta uppdateras eller hållas kompatibelt med nya versioner av WordPress. Detta gör dessvärre hela WordPress instabilt och osäkert och är något att ta till sig om man är ett lite större företag som gått över till WordPress.

 

För att hemsidan ska vara säker rekommenderar jag man anlitar ett proffs och webbyrå för detta. Förutom en duktig Webbyrå måste man även ha hemsidan på ett säkert Webbhotell.

 

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media