AllmäntBloggCMSHemsidaNyheterOkategoriseradeWordpress

Uppdatering av WordPress till 3.2.1Uppdatering av WordPress till 3.2.1Uppdatering av WordPress till 3.2.1Uppdatering av WordPress till 3.2.1

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det perfekta verktyget för privatperson som företag. WordPress är gratis och ovärderligt på en och samma gång

Inlägget har lästs 1549 gånger

Webbfabriken informerar – Uppdatering av WordPress till 3.2.1

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det perfekta verktyget för privatperson som företag. WordPress är gratis och ovärderligt på en och samma gångDetta är en så kallad underhållsrelease som fixar b.la. några problem relaterade till JSON samt även uppdatering av temat twenty ten.

När ni loggar in på er WordPress blogg ser ni ett meddelande om att uppdatering finns och är version 3.2.1. Detta ser ni bara om ni har version 3.2 installerad.

Vi har testat de flesta och mest vanliga plugin och inte sett att några skapar problem med denna uppdatering. Använder ni plugin qTranslate kan den dessvärre sluta fungera. Vi kan tillfälligt åtgärda det med en patch så kontakta oss om du använder pluginet.

 

Hälsningar

Webbfabriken wordpress team

[divider_top]

Webbfabriken har många års erfarenhet av webbdesign och hur man skapar dynamiska, trevliga och lättlästa hemsidor och nätbutiker. Vi utvecklar både egna lösningar, anpassar färdiga eller arbetar i CMS system såsom WordPress.

Comment here