lördag, maj 18, 2024
HomeHemmabioSONOS PLAYBAR ljudlimpan för musikälskare

SONOS PLAYBAR ljudlimpan för musikälskare

Idag introducerade Sonos sin nya SONOS PLAYBAR, ljudlimpan för musikälskare. Med PLAYBAR får tv:n fängslande HiFi-ljud och, då den även är utgör ett fullständigt trådlöst HiFi-system, streamar den all världens musik.

PLAYBAR kombinerar en allt-i-ett-design med en exponerad aluminiumyta med högpresterande högtalartyg för ett tidlöst, diskret utseende, och eftersom det inte behövs någon subwoofer eller högtalarsladd passar den enkelt in i de flesta miljöer.

Blogg_SonosPlayBar

Inbyggda sensorer hjälper PLAYBAR att automatiskt justera utjämningen (EQ) och kanalorienteringen så att det går montera den såväl på väggen som över eller under tv:n. Inuti får PLAYBAR sin slagkraft från nio individuellt förstärkta högtalare: sex midwoofer-enheter som levererar djupt, fylligt lågfrekvensljud och tre diskantenheter för kristallklara högfrekvensdetaljer.

PLAYBAR:s skapar en överraskande bred ljudscen som går utöver den fysiska ljudlimpan, samtidigt som den upprätthåller tydliga, centrerade sångröster. Oavsett om du tittar på en film, spelar spel eller streamar en låt från WIMP eller Spotify, kommer PLAYBAR alltid att låta mycket tydligare, inte bara högre. PLAYBAR ansluts till tv:n med en optisk kabel och spelar upp allting som är inkopplat till den, inklusive digitalboxar, Blu-ray-spelare och spelkonsoler. Den förstår vanliga tv-ljudformat inklusive Dolby® Digital. Användaren kan styra volymen eller stänga av ljudet med den  vanliga fjärrkontrollen för tv:n eller med en av gratisapparna Sonos Controller för iPhone, iPad, Android, Mac eller PC.

PLAYBAR fungerar sömlöst inom Sonos trådlösa ljudfamilj: Para PLAYBAR med den prisvinnande SONOS SUB för djupa basvågor för en helkroppsupplevelse och lägg till ett par PLAY:3-enheter som fungerar som trådlösa surroundhögtalare för en fängslande 5.1-surroundljudupplevelse för hemmabio.

PLAYBAR släpps den 5:e mars i butiken och www.sonos.com hemsida.
Rekommenderat ca pris i Sverige är 5998:-

För mer information om SONOS PLAYBAR, inklusive tekniska data samt förhandsvisning, gå till Sonos.com/playbar.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

marianne on Kontakta mig
Daniel on Kontakta mig
Zebastian J on Press och Media
Fidan Bytyqi on Press och Media
Kasja on Press och Media